TUOREIMMAT TERVEISET LOPUNAJAN KONFERENSSISTA!

Sain tänään etuoikeuden osallistua Suomen Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyön järjestämään lopunajan konferenssiin Ahlmannin kartanossa Tampereella. Pääpuhujaksi oli kutsuttu Skandinavian arkkipiispa Bertil Ceder Ruotsista.  Yli 80-vuotias piispa oli täynnä lempeyttä ja iloa Herrassa. 

Hänen viestinsä Suomelle oli: "Levittäkää parannuksen sanomaa ja kutsukaa ihmisiä valmistautumaan Messiaan tulemukseen.  Uskovien ylöstempaus on pian tulossa, kaikki merkit Raamatussa viittaavat siihen".  

Tässä annan pienen koosteen konferenssin keskeisimmistä viesteistä juuri nyt: 

Suomen Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyön Arkkipiispa Anna Anttila aloitti kokouksen ylistys-ja rukoushetkemme jälkeen.  Hän oli juuri kotiutunut takaisin Keniasta, missä hän on asunut useita vuosia ja missä hän oli viettämässä joulunajan juhlakokouksia.  

Anna kertoi, että kun Profeetta David Owuor oli astunut kokousalttarille, kokousalueelle puhkesi massiivinen parantumisten tulva hänen lyhyen rukouksensa jälkeen.  Sadat rammat, jotka oli tuotu alueelle, nousivat sananmukaisesti Jumalan voimasta maasta kävelemään ja monet sokeat saivat näkönsä.  Useat paikalle tuodut kylähullut ennallistuivat täysin. Myös syöpäkasvaimia oli sulanut silminnähden pois!

Anna kertoo väkevistä parantumisihmeistä Keniassa ja myös Suomessa!

Tällaiset em. ihmeet ja merkit on annettu seurakunnalle siksi, että ihmisten sydämet voisivat kääntyä Jumalan puoleen.  Jumala kutsuu kansakuntia parannukseen ja keskittymään Messiaan tulemukseen. Pian on uusi aikakausi alkamassa ja sitä ennen annetaan lyhyt herätyksen aika.  Tämän jälkeen seurakunta ja Pyhä Henki otetaan Herran luokse taivaaseen.  Täällä alkavat valtavat vainot ja ahdistukset.  Antikristus astuu mukaan kuvioihin. Tuskin kukaan meistä haluaisi jäädä siihen hirvittävään aikaan.  Vanhempi arkkipiispa itki tästä kertoessaan.  

Arkkipiispa Ceder puhumassa.

Arkkipiispa Bertel Cederin osuus: 

Matteuksen evankeliumin luvussa 22 Jeesus kertoo vertauksen häihin kutsutuista.  Piispa Ceder sanoi, että jostakin syystä Jumala haluaa käyttää vertauksia puhuessaan ihmisille. Ne, jotka ovat hengelliset korvat auki, voivat ymmärtää niiden viestin. Ne taas, jotka ovat sydämeltään paatuneita, eivät viestistä välitä.  

Kuningas järjesti hääjuhlan, mutta monet olivat estyneet ottamasta kutsua vastaan.  Kuka vetosi mihinkin. Mikä on meidän epäjumalamme tänään?  Onko se uusi kiillotettu auto, kenties kotimme ja perheemme, vaiko urheilu, jota tänäänkin ihmiset ovat juhlineet?  Vertauksen ihmiset vetosivat karjaan tai juuri otettuun puolisoon. Ei ollut aikaa Kuninkaan juhlille.  Kuinka surullista!

Piispat Aaron ja Anna selfiessä kanssani.

Onko niin, että mekin olemme täyttäneet elämämme kaikella muulla?  Nyt on aika valmistautua ja pistää itsensä juhlakuntoon.  On aika laittaa pellot pakettiin ja nostaa katse niihin lupauksiin, jotka meille Kristuksessa on annettu.  

Jumala tulee antamaan meille samanlaiset kirkastetut ruumiit kuin Jeesuksellakin.  Tuo viimeinen pelastustamme koskeva lupaus on aivan oven edessä odottamassa. Nyt emme saa langeta pois ja missata lupauksen täyttymistä kohdallamme! On myös kutsuttava kaikkia ihmisiä parannukseen ja kehoittaa heitä mukaan. Emme saa jäädä lepäämään itsekkyydessämme, vaan kutsu on jokaista varten. 

Room. 8: 

28 Mutta me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat, niiden, jotka hänen aivoituksensa mukaan ovat kutsutut.
29 Sillä ne, jotka hän on edeltätuntenut, hän on myös edeltämäärännyt Poikansa kuvan kaltaisiksi, että hän olisi esikoinen monien veljien joukossa;
30 mutta jotka hän on edeltämäärännyt, ne hän on myös kutsunut; ja jotka hän on kutsunut, ne hän on myös vanhurskauttanut; mutta jotka hän on vanhurskauttanut, ne hän on myös kirkastanut.

PYHÄ HENKI ON USKOVAN VOIMA JA OPASTAJA.

Meidän tulee valmistaa itsemme hyvin huolellisesti. Ilman pyhitystä ei kukaan ole näkevä Herraa. 

Hepr. 12:14:
Pyrkikää rauhaan kaikkien kanssa ja pyhitykseen, sillä ilman sitä ei kukaan ole näkevä Herraa;

Jumala on katsonut hyväksi lähettää Profeetta Elian Keniaan valmistamaan seurakunnan pyhyydessä ja totuudessa vastaanottamaan Jeesuksen.  Raamattu on antanut lupauksen tästä: 

5 Moos. 18: 14-19 ja Mal. 4 luku (4:5). 

Kenia on kansakunnille luokkahuone.  Siellä tapahtuvat ihmeet ja Profeettain julistus avaavat niiden ihmisten hengelliset korvat, jotka tahtovat kuulla. Jumala on sen näin aivoitellut.  On turha jäädä järkeilemään nyt ja kysymään, miksi se on näin. 

Vanhat heprealaiset kirjoitukset kertovat myös, kuinka Jumala lähettää Mooseksen ja Elian yhtenä lopunaikoina.  Ilmestyskirja puhuu meille kahdesta säkkipukuisesta todistajasta. 

Monet ovat nähneet Profeetan kahtena heidän julistustoimessaan. Piispa Aaron Almquist Helsingistä, joka oli paikalla, kertoi, että Profeetan Suomen vierailujen jälkeen hän sai ihmisiltä puhelinsoittoja, missä he kertoivat nähneensä sekä Profeetan kirkastumisen että kahdentumisen omin silmin. Jumala voi avata hengelliset silmät näinkin. Hän tekee asiat, kuten Hän tahtoo.  



Profeetta Owuorin antamat lukuisat profetiat ovat toteutuneet kirjaimellisesti silmiemme edessä.  Piispa Anna Anttila toi meille nähtäväksi joitakin niistä, jotka oli taltioitu dokumentein. Jumalan tuomiot ovat todellisia ajassamme nyt.  Herra on vihassaan iskenyt kansakuntiin.  Synnin mitta on tullut täyteen. 

TEHDÄÄN PARANNUS, MESSIAS ON TULOSSA!

Pelastusrukous:

Isä, Jeesuksen väkevässä nimessä, tahdon tehdä parannuksen synneistäni.  Puhdista minut verelläsi ja anna sisimpääni Pyhä Henki.  Anna minulle voima vastustaa pahaa ja suuntaa katseeni niihin lupauksiin, jotka olet antanut Sanassasi. Kiitos, että valmistat minut pyhyydessä ja puhtaudessa vastaanottamaan Sinut.  Aamen. 

HUOM! SEURAA HERÄTYSTÄ NÄISTÄ KUVAN LINKEISTÄ: 








 



Kommentit

Suositut tekstit