VALMISTA PERHEESI JA KOTIKAUPUNKISI - SINULLE KÄY HYVIN, JOS...

Profetaalinen kehoitus Herran palvelijoille on tänään: "Valmista perheesi ja kotikaupunkisi"!  Mihin tulee valmistautua?  Mikä on se suunta? 

Mieleeni nousi joitakin vuosia sitten kokemani helluntai, kun ajoin kolmostieltä kotikaupunkiini Ikaalisiin. Oli todellakin helluntaipäivä. Sehän on muistojuhla Pyhän Hengen vuodatuksesta seurakunnan ylle. Kun laskin ramppia pitkin, näin vitivalkoisen kyyhkysen ylhäällä autoni edessä. Se oli oikea kyyhkynen, puhtaan valkoinen. Ihmettelin sitä ja sisimmässäni läikehti. Tänään ymmärrän näkemäni merkityksen ja sanoman: "Jumala antoi lupauksen olla kanssani todistajan tehtävässäni kotikaupungissani"! 

Elämme viimeisiä aikoja seurakunnan historiassa. Kaiken on tultava loppuunsa. Meille on kuitenkin annettu toivo Jeesuksessa Kristuksessa.  Sinullekin käy hyvin, jos olet Hänessä! 

Mitkä ovat ne lupaukset Hänessä?  Katsotaan Jumalan Sanasta, Raamatusta: 

OLEMME PELASTETTUJA HÄNESSÄ: 

Room. 6:11: 

-Niin tekin pitäkää itsenne synnille kuolleina, mutta Jumalalle elävinä Kristuksessa Jeesuksessa.

Pysymällä Jeesuksessa, so. Hänen Sanassaan, me kuolemme synnille. Jeesus on Elävä Sana, joka tuli luoksemme alas Taivaasta. Hän on Jumalan Leipä ravinnoksemme. Meidän tulee siis viipyä Hänen edessään, pitää ajatuksemme ja sydämemme Hänessä ja tehdä Hänen tekojaan. 


NYT ei ole aika istuttaa lihan istutuksia eli elää omien halujen ja mielitekojemme mukaista elämää. On luovuttava kaikesta sellaisesta. Me pysymme Hänessä VAIN elämällä Hänessä.

OLEMME VAINOTTUJA HÄNESSÄ: 

2 Tim. 3:12: 

-Ja kaikki, jotka tahtovat elää jumalisesti Kristuksessa Jeesuksessa, joutuvat vainottaviksi. 

On varma, että jokainen Jeesuksen seuraaja joutuu vainon ja pilkan kohteeksi. Jumalinen ja pyhä elämä ei ole suosiossa tänään. Älä lannistu, jos joudut kohtamaan pilkkaa omalla kohdallasi. Se on vain merkki siitä, että olet ymmärtänyt jotakin hyvin keskeistä Jeesuksen elämästä ja Hänen opetuksistaan. " Ainoastaan kuolleet kalat eivät ui vastavirtaan"!

Nyt ei ole aika paistatella ihmissuosiossa ja tv-kameroiden loisteessa. Nyt on aika elää yksinkertaista ja Jumalalle antautunutta elämää. On aika odottaa parannuksenteossa rukoillen Häntä, joka on Kaikkivaltias

OLEMME KIRKASTETTUJA HÄNESSÄ: 

1 Piet.5:10: 

Mutta kaiken armon Jumala, joka on kutsunut teidät iankaikkiseen kirkkauteensa Kristuksessa, vähän aikaa kärsittyänne, hän on teidät valmistava, teitä tukeva, vahvistava ja lujittava.

Uskomme päämäärä on sielujen pelastuminen Sanan mukaan (1 Piet. 1:9).   Jumala on lupauksensa mukaan kirkastava seurakuntansa, ne Pyhät, jotka Hän on kutsunut sisälle uskon kautta lupauksiensa armolliseen piiriin. 

Meille käy siis hyvin, kun pysymme Hänessä, Jeesuksessa. Oletpa kuka tahansa, sanon sinulle tänään: "Riipu kiinni Herrassa, äläkä irroita otettasi Hänestä. Pian olemme perillä "! 

Jos uskosi on vähäinen, rukoile sitä lisää. Usko on kasvavaa laatua. Jeesuksen opetuslapsetkin aikoinaan rukoilivat: "Lisää meille uskoa". Lk.17:5.

SYNNYIT BETLEHEMIN SEIMEEN

(Säv. / San. K-L Klinga 2023)

1.

Synnyit Betlehemin seimeen, 

astuit alas maailmaan. 

Näytit kasvot Jumalamme, 

Jeesus Poika Jumalan. 


Kerto:

Sua palvomme Vapahtajamme.

Toit tullessasi meille toivon.

Uusi maa eteemme aukeaa.

Kuninkuutes kestää iäti, iäti, iäti. 

2.

Lähdit Isän luota taivaast´

meitä täältä etsimään.

Annoit kaiken edestämme

Tänään Sua kiitetään!

3.

Jeesus, Sinun sylissäsi

armo meitä kasvattaa. 

Annat meille viisauttasi, 

Sanas maamme kostuttaa. 


VAHVOINA LOPPUUN SAAKKA!



Kommentit

Suositut tekstit