NOUSE; OLE KIRKAS- SINUN VALKEUTESI TULEE!

1 Nouse, ole kirkas, sillä sinun valkeutesi tulee, 
ja Herran kunnia koittaa sinun ylitsesi.
2 Sillä katso, pimeys peittää maan ja synkeys kansat, 
mutta sinun ylitsesi koittaa Herra, 
ja sinun ylläsi näkyy hänen kunniansa.
3 Kansat vaeltavat sinun valkeuttasi kohti, 
kuninkaat sinun koitteesi kirkkautta kohti.
4 Nosta silmäsi, katso ympärillesi: 
kaikki nämä ovat kokoontuneet, tulevat sinun tykösi; 
sinun poikasi tulevat kaukaa, sinun tyttäriäsi kainalossa kannetaan.

Tiesitkö, että Jumalan päämäärä Kristuksessa on tehdä meistä taivaskelpoiset ja kirkastaa Poika Hänen seuraajissaan? Me emme jää alennustilaan, tämän maailman poljettaviksi lopullisesti. 

Vanhurskaan polku kirkastuu kirkastumistaan aina sydänpäivään saakka, julistaa Jumalan Sana; Sananl. 4:18. Uskotko tämän? Polkuamme verrataan aamuruskoon. 

Punertava aamurusko puhuu meille Kristuksen voitosta. Hän vuodatti verensä sen tähden, että me saisimme voiton synnistä ja kuolemasta yhdessä Hänen kanssaan. Ilman Hänen saavutustaan, me emme kykenisi tavoittamaan Jumalan pyhyyttä edessämme. Se olisi täysin mahdotonta. Hän on pessyt meidät puhtaiksi ja kelvollisiksi pääsemään perille. Meidän tulee vain uskossa ottaa se lahja vastaan ja elää elämämme Jumalan kunniaksi! 

ON AIKA NOUSTA

Nyt on aika nousta ja virittää kiitoslaulu Jumalalle. On aika astua niiden palvelijoiden joukkoon, jotka rohkeasti ja päämäärätietoisesti astelevat tuolla kirkastetulla tiellä. 

Mitä tietä sinä astelet tänään? Koetko olevasi täynnä valitusvirttä vai riemua kulkiessasi Kuninkaan kulkueessa?  Oletko ymmärtänyt oman paikkasi ja kutsusi oikein? 

Me elämme kristikunnan historian viimeisten lehtien viimeisissä sulosoinnuissa. Sinä ja minä emme ole syntyneet sattumalta tähän hetkeen. Jokaisella on paikkansa ja tehtävänsä. Viritä viimeistään nyt lahjasi palavaksi, ole rohkea ja luja. Älä epäröi julistaa Jeesuksen takaisintuloa. Hän tulee ja Hänen kirkkautensa ympäröi meidät. 

PYHÄT PYHITTYVÄT, JUMALATTOMAT SYÖKSYVÄT TUHOON

Raamattu kertoo meille, että viimeisinä aikoina pyhät eli ne, jotka Jumala on erottanut tästä maailmasta itselleen, tulevat pyhittymään ja heidät tullaan kirkastamaan. Mitä ikinä se tarkoittaakaan, otetaan se vastaan. Kyse on Jumalan pyhyyden, voiman ja kunnian ilmentymisestä Hänen kansansa keskuudessa. Kyse on Hänestä, ei meistä. Itse uskon sen tarkoittavan Jumalan tekojen julki tulemista, Hänen voimansa osoitusta mitä ihmeellisemmällä tavalla ja kristittyjen rakkautta ja yhteyttä toinen toistensa kanssa. Näihin kätkeytyy paljon. Jumala tulee myös yllättämään meidät sen suhteen, kuinka viisaasti Hän toimii. Monenlaiset eri tulkinnat lopunajoista tullaan vielä kokoamaan romukoppaan

Sen sijaan jumalattomat menevät yhä syvemmälle julkeudessaan. He parjaavat Jumalan Sanaa ja horjuttavat maailman perustuksia vääryyksillään. He rikkovat Jumalan lakeja ja väkivalta, pahuus sekä rakkauden erilaiset vääristymät tulevat lisääntymään. Profeetat ovat kautta aikain ennustaneet näistä. Me näemme omin silmin kaiken em. lisääntyvän. Myös sodat, erilaiset taudit ja luonnonilmiöt lisääntyvät ennen Jeesuksen tuloa. 

Rohkaisen sinua, uskova ystäväni, lähde liikkeelle niinkuin et koskaan aikaisemmin. Älä piittaa ympärilläsi mistään, mitä ihmiset ajattelevat tai sanovat, älä piittaa asemastasi tai olosuhteistasi. Ole valmis sanomaan Herrallesi: K-Y-L-L-Ä! Isä, Jeesuksen nimessä tahdon ottaa vastaan asemani Sinussa ja nousta kirkastettuna yhdessä Sinun kanssasi. Tule; Herrani Jeesus; Tule!  

VALMIINA LOPPUUN SAAKKA!










Kommentit

Suositut tekstit