SYYSKUUN SANA IKAALISLAISILLE: TULEVAISUUDEN TERVEYSPALVELUT LEPÄÄVÄT JEESUKSEN VARASSA

Pyysin jälleen apua Pekka Mäki-Ketelältä kuukauden Sanan aiheen keksimiseksi. Ikaalisten sote-aseman tulevaisuus on vaakalaudalla. Näyttää siis siltä, että tarvitsemme yhä enemmän Jumalan apua myös terveytemme suhteen. Raamattu puhuu parantumiseen liittyvistä ihmeistä ja kerron tässä muutamia tosielämän esimerkkejä niistä. 

Raamattu on täynnä Jeesuksen ihmetekoja. Hän oli sairaiden ja erilaisten ongelmien kanssa kamppailevien ystävä.  Sen ajan fariseuksille Hän sanoi: "Eivät terveet tarvitse parantajaa, vaan sairaat"; Luuk.5:31.

Ehkäpä mekin joudumme tulevaisuudessa turvaamaan yhä enemmän Jumalan apuun oman elämämme sairauksissa ja ongelmissa? Olemme tähän saakka saaneet elää suhteellisen turvattua ja ongelmatonta elämää. Meistä on pidetty monessa suhteessa huolta. 

Kuinka usein sinä, ikaalislainen ystävä, olet kääntynyt Jumalan puoleen sairauksiesi tai puutteesi keskellä? 

TOSIELÄMÄN PARANTUMISIHMEITÄ

Kerron tässä muutaman esimerkin ihmeistä, jotka voin todistaa tosiksi

NAINEN SAI AVUN SYÖPÄSAIRAUTEENSA

Hämeenkyrössä eräs vanhempi henkilö pyysi rukousta syöpäsairautensa puolesta. Hän tuli vapaaseurakunnan järjestämään tilaisuuteen ja hänen puolestaan rukoiltiin. Ei mennyt pitkää aikaa, kun saimme puhelun, missä ko. henkilö ilmoitti tulleensa täysin terveeksi. Myös lääkäri oli ihmetellyt tapahtunutta. 

Jos Jumala parantaa Hämeenkyrössä, Hän voi tehdä sen myös täällä Ikaalisissa!

PAHANLAATUINEN KASVAIN HÄVISI

Erään läheiseni silmästä löydettiin muutama vuosi sitten pahanlaatuinen kasvain. Rukous hänenkin kohdallaan vaikutti sen, että Jumala paransi hänet täysin. Kun silmälääkäri tarkasti silmän jonkin ajan kuluttua uudestaan, kasvain oli poissa.  Leikkausta tai muuta hoitoa ei tarvittu. Eikä arpeakaan jäänyt!


Käsittämättömiä asioita tapahtuu yhä. Minkään diagnoosin ei tarvitse olla yhdellekään rukoukseen turvautuvalle kuolemantuomio. Jumalalla on kaikki avaimet käsissään. Hän tietää elinpäivämme tarkoin.

Toki toivon, että terveyspalvelumme voisivat palvella asukkaitamme yhä tulevaisuudessakin.  En usko toiveen siitäkään olevan mitenkään epäraamatullinen. Yksi Jeesuksen opetuslapsistakin oli ammatiltaan lääkäri, nimittäin Luukas. Luulenpa, että hän oli merkittävässä osassa Jeesuksen ja toisten opetuslasten elämässä. Myöhemmin hän toimi erityisesti apostoli Paavalin neuvonantajana ja kirjurina. (Kol.4:14).

Muistetaan kuitenkin, että meillä on Apu lähempänä kuin olemme ehkä ymmärtäneetkään. Meillä on rukouksia kuuleva Isä Jumala, joka voi monin verroin enemmän kuin yksikään terveyspalveluja tuottava toimija tai laitos.  Turvataan Häneen!

Joh. 5:11: -Hän vastasi heille: "Se, joka teki minut terveeksi, sanoi minulle: 'Ota vuoteesi ja käy'."

VAHVOINA LOPPUUN SAAKKA!

Rukous: 

-Isä, Jeesuksen nimessä rukoilen, 

anna anteeksi, että olen ollut pärjäävä ja 

vahva ilman Sinua. Auta minua 

turvaamaan elämässäni yhä enemmän 

Sinuun ja etsimään apua Sinulta. 

Tule, Jeesus, Vapahtajakseni ja 

Parantajakseni. Aamen. 


Kommentit

Suositut tekstit