VALVEUTUNEITA NUORIA AIKUISIA: HOLLYWOOD EKSYTTÄÄ

Ilokseni olen viikon aikana törmännyt fiksuihin ja valveutuneisiin nuoriin aikuisiin. Kävin melko syvällisen keskustelun muutaman sellaisen kanssa, kun he ihmettelivät kanssani nykyistä maailmanmenoa. 

Toinen heistä sanoi, että näkee kaiken takana henkivaltojen vaikutuksen. Kahtiajako on todellinen. Tämä nuori ei ollut edes mikään seurakuntakävijä. Hän kertoi lapsena käyneensä pyhäkoulua ja mumminsa opettaneen hänet rukoilemaan. 

Filmiteollisuus hyödyntää ihmisen alitajuntaa menestyäkseen.

Toinen heistä kertoi, ettei voi käsittää, miksi lapset sotketaan kaikkeen mukaan. Eikö lapsille voisi antaa lapsuutta ilman, että heidän tarvitsee kantaa huolta jostakin sellaisesta, mikä ei heitä kosketa? Miksi on lähdettävä lisäämään painetta lapsen käsityskyvylle

Voi vain esittää kysymyksen, mistä kaikki kieroutuminen on saanut alkunsa? Miksi pahan todellisuus on keskuudessamme niin todellinen? Tätäkin pohdin toisen nuoren kanssa. Hän oli sitä mieltä, että Hollywood-teollisuus on yhtenä syynä. 

Aloin itsekin muistella, kuinka eräs dokumentti valotti sitä henkivaltojen todellisuutta, mikä kätkeytyi varhaisten filmi- ja rocklegendojen mm. Marilyn Monroen ja Elvis Presleyn elämään. Heidän loppunsa ei ollut mitenkään kaunis. Esimerkkejä on muitakin.  

Hahmojen takaa löytyy usein okkultistista symboliikkaa. 

Okkultismi ja siihen liittyvät symbolit ovat totta Hollywoodissa tänään. Laulajat Beyonce ja Lady Gaga käyttävät niitä. Länsimaissa ihmiset eivät aina ole perillä, mitä kulissien takana väijyy. On surullista, kuinka sinisilmäisiä olemme. Eräs amerikkalainen äiti varoitti minua joitakin vuosia sitten Pokemonista ja Harry Potterista sekä kaikesta niihin liittyvästä. En antaisi omien lasteni kasvaa niiden parissa. 

Nuoret, joiden kanssa keskustelin, eivät itse katso juurikaan tv:tä ja sieltä tulevia elokuvia. Muistan, kuinka oma perheeni luopui tv:n katselusta lasten ollessa pieniä. Näin vain yhden varoittavan unen, ja se oli siinä. Unessa eteiseemme laskettiin purkki, missä oli käärmeitä. Uni toteutui seuraavalla viikolla, kun eräs sukulaiseni muutti meille joksikin aikaa tv-lähettimensä kanssa. Pidimme sen visusti poissa lastemme silmistä. Emmekä ole päivääkään katuneet päätöstämme. 

Pokemon nousi aikoinaan lasten suosioon Suomessakin. 

Millä me ruokimme sisimpämme? Olemmeko hereillä sen suhteen, mitä meille jatkuvasti syötetään?  Millä sieluamme täytämme? Nyt viimeistään on aika herätä. 

Filmiteollisuus ei anna ihmiselle sitä, mitä hänen sielunsa kaipaa. Taivaan portilla ei kysytä teatterilippua. Se, millä on merkitystä, on Jeesuksen Kristuksen veren merkki ja Pyhän Hengen sinetti meissä. 

Mark. 13:5:

Niin Jeesus rupesi puhumaan heille: "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä".

VAHVOINA LOPPUUN SAAKKA!

Kommentit

Suositut tekstit