SAAKO JOKAINEN OLLA IHAN MITÄ HALUAA?

Viime aikoina on käyty kiivasta mielipiteidenvaihtoa koskien translakia. Itse olen viime päivinä törmännyt enemmän uutta lakia vastustaviin puheenvuoroihin.  Ja, hyvä niin. 

Eräässä puheenvuorossa törmäsin lauseeseen, missä kansaedustaja sanoi, ettei välitä, vaikka ihminen tuntisi itsensä pilvenpiirtäjäksi, ja kuinka jokainen saa olla sitä mitä haluaa. 

Onko asia todella niin?  

Joitakin vuosikymmeniä sitten pilvenpiirtäjäksi itsensä kokeva olisi passitettu hoitoon.  Se olisi herättänyt kanssaihmisissä huolen siitä, ettei lähimmäisellä ole kaikki kunnossa.  Henkinen puoli pettää. 

Nykyään mikään tällainen ei herätä enää huolta. On aivan sama, mitä naapuri tuntee tai kokee. Jos se ei hetkauta uhkaavasti kenenkään omaa tilaa, antaa jokaisen elää haluamallaan tavalla. 

Olen miettinyt, voiko tällainen mentaliteetti toimia yhteiskunnassamme, ja kuinka rakentavaa se on? Jos joku ilmoittaa olevansa kissa ja käyvänsä koulua kissana ja toinen ilmoittaa olevansa ensi vuonna poika ja seuraavana tyttö, kuinka elämä kaikkinensa sujuu? Veikkaanpa, että ongelmia on luvassa. 

VÄHÄTTELEVÄÄ PUHETTAKO? 

Jotkut loukkaantuvat ja sanovat, että asioita vähätellään; Ihmiset, jotka todella elävät sukupuoli-identiteettinsä haasteissa, eivät ilahdu tällaisesta puheesta. Mutta, nyt tulisi jokaisen nähdä aito huoli kaiken takana. Jos kaikki laein vapautetaan, ei yhteiskunnassamme toimi enää mikään, kuten ennen. Me ajaudumme täyskaaokseen. 

SETAN RISTIRETKI

Seta ajaa täysin käsittämättömiä asioita läpi. Kymmenisen vuotta sitten vaatimukset olivat vielä kesyjä nykyisiin verrattuna. Mistä se kertoo? 

-Mielestäni syy siihen on yksinkertaisesti se, että nälkä kasvaa syödessä. Mitä enemmän vapaus lisääntyy, sitä suurempi on halu vallata sitä lisää. Tämä on päivänselvää. 

Setan helmaan on kerääntynyt ihmisiä, jotka hakevat oikeutusta erilaisen seksuaali-identiteettinsä olemassaololle. Näitä ihmisiä tulee riittämään loputtomiin.  Järjestö vetoaa tieteeseen ja siihen, että maailma muuttuu ja ihminen sen mukana. Seksuaalisuus ja siitä nousevat tarpeet ovat kytketyt muuttuvan maailman matkaoppaiksi. Tällä matkalla jokaisen pitäisi sitten humaltua.  Ne, jotka siihen eivät lähde, ovat tiukkiksia ja suvaitsemattomia.  Matkalle pääsevät vain suvakit ja ne, jotka lukeutuvat johonkin Setan luokittelemaan muuntokategoriaan

TIEDE KEPPIHEVOSENA

Tiede on hyvä renki, mutta huono isäntä. Tiede tutkii ja muuttuu aikojen saatossa. Sillä ei ole vielä yhtenäkään ihmiskunnan historian aikakautena ollut antaa meille mitään lopullista ratkaisua ihmiskunnan kysymyksiin. 

Tiede on lähtöisin ihmisestä ja meidän loputtomasta halustamme selvittää asioita järjellemme.  Tiede on hyvä asia. Ilman sitä emme olisi kyenneet kehittämään meille elämämme kannalta välttämättömiä asioita. 

Kun lähtökohtana on ihminen, meidän tulee muistaa myös se tieteen viime aikainen löydös, että ihminen ja hänen geeniperimänsä elävät parhaillaan rappeutumisensa pahimpia hetkiä.  Elinvoimaisuutemme heikkenee suurella volyymilla. 

LOPUKSI: 

Jos ihminen saisi olla ihan mitä haluaa, eläisimme käsittämättömässä maailmassa. Ihminen on jo alkujaankin monen tekijän summa. Hän ei voi päättää omia vanhempiaan, ei maailmanhistorian kohtaa, mihin syntyy, ei sisaruksiaan, ei syntymä- tai kuolinpäiväänsä, eikä myöskään sukupuoltaan. Jokainen syntyy ainutkertaisena luomistyönä tähän maailmaan. 

Kuinka tämä sopivuus ja ainutkertaisuus saataisiin iskostumaan suomalaisten sisimpään?  Jos ne olisivat sisimmässämme, jokaisen olisi hyvä olla. Kun ihminen alkaa epäillä omia lähtökohtiaan ja olemassaoloonsa, siitä seuraa monia lieveilmiöitä.  Luomistyö kohdallamme on täydellinen. Kuka sitä enää muistaa? 

Puuttumalla Luojan asettamiin lähtökohtiin ihminen tahtoo ottaa herruuden elämästä itselleen. Jumala on kuitenkin Jumala, eikä Hän jaa kunniaansa yhdenkään kuolevaisen kanssa. Ihmiskunta ajaa itse itsensä tuhoon. 


Kommentit

Suositut tekstit