PUHUTAAN NYT SITTEN TAROT-KORTEISTA

Tarot-korttien takana on okkultismi. Näistä minulle opetettiin teologisessa koulutuksessa aikoinaan. Ja, itse vapauduin uskoontultuani spiritismin peluusta, jota olin nuorena ystävieni kanssa muutaman kerran pelannut. Se oli jo sinänsä pelottavaa ja pahan voimat oikeasti ilmestyivät meille.  

Meidän tulee kyetä erottamaan hyvä pahasta. Tällainen menee raamatullisesti osastoon: noituuden harjoittaminen. Erittäin vaarallista.

3 Moos. 19:26: Älkää syökö mitään verinensä. Älkää merkeistä ennustelko älkääkä harjoittako noituutta.

Opetelkaamme erottamaan hyvä ja paha toisistaan; Hepr.5:14.

En soveltaisi apostoli Paavalin säädöstä epäpuhtaasta lihasta Tarot-kortteihin, kuten toiset tekevät.  Kortit ovat eri tavalla väline kuin ruoka. (1 Kor. 8). Paavali on yksi lempiopettajani Raamatusta. Hän oli myös juutalainen ja tiesi tarkkaan juutalaisten erilliset ruoka-ja puhtaussäädökset. Hän ei sekoittanut niitä meidän malliin muuhun, oman mielensä tai lihansa mukaan.

Olen itsekin sortunut aikoinaan ajatteluun "ryöstää " ikään kuin jotakin Jumalalle ajatuksella: "tarkoitus pyhittää keinot".  Tämä on kuitenkin vaarallista. Tämän allahan voisimme kaiketi "ryöstää " lähes mitä tahansa Jumalan käyttöön ja Hänen pyhittämäkseen. En lähtisi sellaiseen. 

Kristuksessa me voitamme Pahuuden vallat! Pysytään Hänessä. 

Raamattu puhuu henkien erottamisen armolahjasta. Se tulee tänä aikana terävöittää ja tarkata hedelmiä. En usko Jumalan agendalla olevan juuri nyt korttien pyhittämisen käyttöönsä, vaan Hän etsii ensisijaisesti ihmisiä pyhittääkseen heidät kansakseen. Siihen ei kortteja tarvita. Pyhä Henki tekee jokaisen sisimmässä tarvittavan pyhitystyön.

Me länsimaalaisina emme monta kertaa kykene erottelemaan henkiä. Minuun on ollut yhteydessä eräs afrikkalainen kristitty, joka asuu Suomessa. Hän on hyvin herkkä kaikelle. Hänellä näyttää olevan suuri huoli kristillisyydestämme. Hän oli joutunut mm. poistumaan jääkiekkojuhlasta pauhaavan heavy-musiikin vuoksi, missä hän aisti kertomansa mukaan henkivallat. En yhtään ihmettele tätä. Heavy-konserteissa on pirskotettu verta ja tehty kaikkea ns. tavallisuudesta poikkeavaa. 

Ennen kaikkea itsensä tutkiminen on tärkeää. 

Minä uskon em. todellisuuteen. Jumala on nimittäin antanut tämän maailman vielä joksikin aikaa Pahan valtaan. Näin Sana meille opettaa. Mekö sen voimme ryöstää itsellemme takaisin? Enpä usko. Mutta, on tuleva Hän, joka asettaa kaiken kohdalleen. 

Mikäli kristittyinä aiomme voittaa Vihollisen, mitä se Raamatun mukaan vaatii? Jeesus opetti, että pahimmissa tapauksissa tarvitaan paastoa ja rukousta. (Mark. 9:29). 

Keniassa, missä tuhansia ihmisiä on parantunut kokouksissa, ihmiset ovat ensin tehneet parannusta säkkipuvuissa ja polvillaan. Sitten he ovat pitäneet viikon mittaisia paastoja, vieläpä kuivapaastoja, mikä tarkoittaa, että on paastottu ruuatta ja vedettä. Olemmeko valmiit tähän? Mitään ei tule meille kuin Manulle illallinen. Sitten, kun olemme valmiit tähän; alkaa tapahtuakin. 

Säkkipukuisten marssijoiden joukko Helsingissä.

Antakoon Itse Herra, Jeesus Kristus, meille taistelumieltä; Liha on lyötävä ristille. Haastan tähän jatkuvasti itseänikin:

Kilvoitelkaa päästäksenne sisälle ahtaasta ovesta, sillä monet, sanon minä teille, koettavat päästä sisälle, mutta eivät voi.”
‭‭Luukas‬ ‭13:24‬ ‭

VAHVOINA LOPPUUN SAAKKA! MESSIAS ON TULOSSA!

Katja-Leena
Kirj. toimii vapaaehtoistyössä Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyö, Suomi ry:ssä. 

Kommentit

Suositut tekstit