SEKSUAALISUUDEN ÄÄRELLÄ

Jumala loi ihmisen seksuaaliolennoksi.  Kristinusko ei ole mitenkään seksuaalikielteinen. Nykyinen seksuaalisuuden korostaminen on kuitenkin Raamatun sanomalle vierasta. 

Evankeliumi nostaa keskiöön Kristuksen ristintyön ja sovituksen Hänen veressään.  Jumala antoi ainoan Poikansa, että Häneen uskomalla me saamme iankaikkisen elämän. Olemme ennen kaikkea iankaikkisuusolentoja, joilla on päämäärä.  

On kaksi päämäärää: taivas ja helvetti.  Emme pääse tästä tosiasiasta Raamattumme äärellä. Keskittymällä lihallisuuteemme, syntisen luontomme haluihin, me joudumme väistämättä eroon Jumalasta, joka on Pyhä ja Henki. Meidän päämäärämme ei silloin ole balanssissa Hänen totuutensa kanssa. 

Joh. 3:6: Mikä lihasta on syntynyt, on liha; ja mikä Hengestä on syntynyt, on henki.

Joh. 4:24: Jumala on Henki; ja jotka häntä rukoilevat, niiden tulee rukoilla hengessä ja totuudessa."

TOTUUS

Jumalan Sana on kokonansa totuus. Raamattu kertoo meille, ettei Jumala muutu tai peru sitä, mitä Hän on kerran sanonut. Hän ei ole tässä mielessä, kuten me ihmiset olemme. Mal. 3:6; 4 Moos. 23:19. 

Kaikki eivät miellä Jeesuksen roolia Jumalan Sanan ilmentymäksi. Kuitenkin Sana todistaa myös tästä. Jeesus on Elävä Sana ja Hänet tullaan tuntemaan tällä nimellä, kun lopullinen voitto on saatu!


Ilmestyskirja luku 19: 

12 Ja hänen silmänsä olivat niinkuin tulen liekit, ja hänen päässään oli monta kruunua, ja hänellä oli kirjoitettuna nimi, jota ei tiedä kukaan muu kuin hän itse,
13 ja hänellä oli yllään vereen kastettu vaippa, ja nimi, jolla häntä kutsutaan, on Jumalan Sana.

JUMALAN LUOMISTYÖ PÄTEE YHÄ

Jumala loi miehen ja naisen kuvakseen, kirkastamaan Häntä.  Evankeliumin päämäärä Kristuksessa on -me tulemme saamaan kirkastetut ruumiit, kuten Hänellä. Room. 8:18; 1 Kor. 15:44.


Jeesuksen sovitustyö on vapauttanut meidät synnin ja kuoleman päämäärästä ja otteesta. Me vältämme helvetin ja iankaikkisen eron Jumalasta, kun seuraamme esikuvaamme Kristusta ja tähtäämme tuohon samaan päämäärään, kirkkauteen.  

Paratiisissa Aadam ja Eeva elivät tilassa, missä he olivat läheisessä yhteydessä toinen toisiinsa ja  Luojaansa, heidän Jumalaansa. Pahuutta ei vielä ollut. Jumala oli kuitenkin jo etukäteen suunnitellut kaiken; Rikkomuksen tähden tarvittiin Jeesus, uusi Aadam, tekemään kaikki täydelliseksi jälleen. 


Room. 6. luku: 
5 Sillä jos me olemme hänen kanssaan yhteenkasvaneita yhtäläisessä kuolemassa, niin olemme samoin myös yhtäläisessä ylösnousemuksessa,
6 kun tiedämme sen, että meidän vanha ihmisemme on hänen kanssaan ristiinnaulittu, että synnin ruumis kukistettaisiin, niin ettemme enää syntiä palvelisi;
7 sillä joka on kuollut, se on vanhurskautunut pois synnistä.


Pyhä Henki auttaa uskovaa selviytymään myös seksuaalisuuden alueella puhtaana niin, että hän pysyy Jumalan luomistyön ja Hänen tahtonsa alaisuudessa. Raamattu sanoo selvästi, että on olemassa seksuaalisia tekoja, jotka ovat luonnottomia ja Jumalan tuomionalaisia.  Raamattu puhuu varoittavista esimerkeistä tässä suhteessa: 

Juudaksen kirje 1. luku ut:ssa sanoo
5 Vaikka jo kerran olette saaneet tietää kaiken, tahdon kuitenkin muistuttaa teitä siitä, että Herra, joka oli pelastanut kansan Egyptistä, toisella kertaa hukutti ne, jotka eivät uskoneet;
6 ja että hän ne enkelit, jotka eivät säilyttäneet valta-asemaansa, vaan jättivät oman asumuksensa, pani pimeyteen iankaikkisissa kahleissa säilytettäviksi suuren päivän tuomioon;
7 samoin kuin Sodoma ja Gomorra ja niiden ympärillä olevat kaupungit, jotka samalla tavalla kuin nekin harjoittivat haureutta ja eksyivät luonnottomiin lihanhimoihin, ovat varoittavana esimerkkinä, kärsiessään iankaikkisen tulen rangaistusta.
8 Yhtäkaikki nämä uneksijat samoin saastuttavat lihan; he halveksivat herrautta, herjaavat kirkkauden henkiolentoja.

Lopuksi: 

Me kaikki olemme jollakin tavoin hairahtuneita ja syntisiä, olemme astuneet harhaan. Jumalan tahto on kuitenkin saattaa meidät balanssiin Elävän Sanan, Kristuksen kanssa. Voimme tänään turvata siihen armoon, mikä meillä on Hänessä. Armoa ei pidä väärinkäyttää.  Hän vuodatti kalliin verensä meidän syntiemme hintana. Todellinen armo vapauttaa meidät palvelemaan Jumalaa ja elämään Hänen tahtonsa mukaista elämää. Joh. 3:16; 1 Kor. 6:20. 

VAHVOINA LOPPUUN SAAKKA!
 Seuraa allaolevista linkeistä lopunajan suurta herätystä: 








Kommentit

Suositut tekstit