MIKÄ IHMEEN YKSITYISASIA?

Nykyään kuulee sanottavan: "Uskonasiat ovat yksityisasioita. Niistä ei pidä puhella, ei työpaikalla tai muuallakaan. Tulkoon jokainen uskollaan autuaaksi ". 

Tällainen on pötypuhetta. Jeesus kuoli julkisesti ristillä. Hänet teloitettiin kansanjoukkojen huutojen ja solvausten saattelemana.  Kansa tahtoi vapaaksi Barabbaan, tunnetun rikollisen, mutta Jeesuksen se huusi kuolemaan kaikkein julmimmalla teloituksella ristinpuulla. 

Jeesuksen Isä Jumala tulee palkitsemaan kuninkuudella ja maailman hallintavallalla, tiesitkö tämän? Kuinka uskonasiat voisivat olla yksityisiä, koska tuo Messias on tulossa ja tuhatvuotisen valtakunnan perustuksia ollaan jo luomassa maailmaan? 

1 Moos. 49: 10: 

Ei siirry valtikka pois Juudalta eikä hallitsijansauva hänen polviensa välistä, kunnes tulee hän, jonka se on ja jota kansat tottelevat.

Ilm. 11: 15:

Ja seitsemäs enkeli puhalsi pasunaan; niin kuului taivaassa suuria ääniä, jotka sanoivat: "Maailman kuninkuus on tullut meidän Herrallemme ja hänen Voidellullensa, ja hän on hallitseva aina ja iankaikkisesti.

Nyt on aika kohottaa katseet ja herätä unesta, sillä Messias on tulossa. On aika julistaa Hänen tuloaan ja ymmärtää aika, missä elämme. Elämme lopunaikaa ja Hänen tulemuksensa aattohetkiä. 

Room.13:11:

Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme.

Evankeliumi kuuluu kaikille.  Jumalan tahto on, että jos mahdollista, kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden.  Mikäli uskonasiat olisivat yksityisasioita, evankeliumin levittäminen kävisi mahdottomaksi.  

1 Tim.2: 

1 Minä kehoitan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta,
2 kuningasten ja kaiken esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa.
3 Sillä se on hyvää ja otollista Jumalalle, meidän vapahtajallemme,
4 joka tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden.

Tuhatvuotisessa valtakunnassa on kaikille selvää, mihin Messiaan tie johti ja mihin kristityt kautta aikain ovat uskoneet. Ja, miksi juutalainen kansa oli erityinen tämän kaiken toteen saattamiseksi; Jeesuksen elämä oli kytköksissä tuon kansan elämään ja historian eri vaiheisiin.  

KANSAT VIRTAAVAT JERUSALEMIIN

Miika 4:1:

Aikojen lopussa on Herran temppelin vuori seisova vahvana, ylimmäisenä vuorista, ja se on oleva korkein kukkuloista, ja sinne virtaavat kansat.

Tulee aika, jolloin kansat etsivät opetusta Jerusalemista ja ihmisiä virtaa sinne kaikkialta.  Ne pyhät, jotka ovat päässeet ylöstempauksessa Karitsan hääaterialle taivaaseen, tulevat alas ja saavat palkintonsa.  He tulevat hallitsemaan yhdessä Kristuksen kanssa. 

Ilm. 20:6: 

Autuas ja pyhä on se, jolla on osa ensimmäisessä ylösnousemuksessa; heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he tulevat olemaan Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat hänen kanssaan ne tuhannen vuotta.

LOPUKSI:

On tärkeää, ettemme häpeä tai peittele uskoamme. Me lähestymme aikakautta, jolloin kaikki valta ja kuninkuus ovat Kristuksen.  Jos nyt olet työntänyt pääsi pensaikkoon, silloin on liian myöhäistä tulla sieltä ulos.  

Rohkaisen sinua elämään uskosi todeksi nyt. On aika suoristaa tiemme. Nyt on aika tehdä selväksi, ketä me seuraamme ja kenen opetuksia me kuuntelemme. Jumala Sana, Raamattu, on erehtymätön.  Kaikki, mitä siihen on kirjoitettu, tulee toteutumaan varmasti. (Ilm.22:6).

Luuk.9:26: 

Sillä joka häpeää minua ja minun sanojani, sitä Ihmisen Poika on häpeävä, kun hän tulee omassa ja Isänsä ja pyhäin enkelien kirkkaudessa.

VAHVOINA LOPPUUN SAAKKA! 


Kommentit

Suositut tekstit