SUURIN UHKAKUVAMME

Moni asia muuttaa tänä päivänä merkitystään ihmiselämässä.  Ennen itsestään selvät asiat voivat tänään tuntua kaukaisilta.  Suomen vauraus ja omavaraisuus ovat vaakalaudalla, samoin tulevaisuutemme Venäjän naapurimaana. Kansojen hallitsijat muuttuvat, ihmiset muuttuvat. Mihin voi enää luottaa? 

Mikä on se todellinen uhka tämän kaiken taustalla?  5 Mooseksen kirja 28:20 sanoo: 

-Herra lähettää sinun sekaasi kirousta, hämminkiä ja uhkaa, mihin tahansa ryhdyt, kunnes äkisti tuhoudut ja hukut töittesi pahuuden tähden, kun olet minut hyljännyt.

Jumala on kautta maailmanhistorian osoittanut myös vihaansa ja kiivauttaan nähdessään pahuuden lisääntyvän.  Mielestäni suurin uhkakuva pitää sisällään Jumalan vihan ja tuomiot.  Ne osoittavat meille, kuinka pieniä me olemme ja toisaalta sen, kuinka riippuvaiset olemme Hänestä.  Kaikki muut uhkat ovat Hänen käskyvaltansa alla!

Sodat toimivat vihan ilmentyminä ajassamme.

Johanneksen ilmestyskirja kertoo meille hallavan hevosen ilmaantumisesta maailmaan, Ilm. 6.luku

7 Ja kun Karitsa avasi neljännen sinetin, kuulin minä neljännen olennon äänen sanovan: "Tule!"
8 Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta.

Tästä Profeetta Elia on ajassamme puhunut jo usean vuoden ajan. 
Jumalan tuomiot ovat Hänen käskyvallallaan puhkeamassa esiin tässäkin pelottavassa muodossa.  Ihmisten pahuus on noussut Jumalan silmissä siihen pisteeseen, että Hän tulee tekemään siitä lopun lähettämällä tuomiot keskuuteemme.  

Kun Elia puhuu, on viisautta kuunnella.

Lue opetusta Profeetta Eliaasta ao. linkistä: 
https://katja-leena.blogspot.com/2021/01/profeetta-elia.html

MIKÄ ON SE PAHUUS?

Jumala on selvästi puhunut, mikä on se pahuuden määrä ja laatu, mihin Hänen on nyt omalla suvereenilla päätösvallallaan puututtava. Kaikenlainen moraalittomuus, alastomuus, seksuaalinen rehvastelu, homoseksuaalisuus, pornografia, jumalanpilkka, jumalattomuus, new age ja kaikenlainen noituus, luonnon ja kaikkien epäjumalien palvonta, väärät uskonnot, tekopyhyys, korruptio, kaikenlainen rahan evankeliumi, missä saarnataan rikastumisen ja vaurastumisen puolesta. Etenkin nämä nostattavat Jumalan vihan.  Hän on Pyhä, eikä salli itseään pilkata.  Lue: 1 Kor. 6: 17-20. 

IHMISET OVAT AVOIMESTI TÄNÄ PÄIVÄNÄ PILKKAAMASSA JUMALAA: NÄEMME PRIDE-KULKUEITA, REHVASTELUA MEDIASSA, TV-KANAVILLA ENNUSTAJIA JA NOITUUTTA, SEKÄ JULKEAA ALASTOMUUTTA. 

VIELÄ EHTII MUKAAN! ILMOITTAUDU.

Galatalaiskirjeen 6. luku sanoo meille: 

6 Jolle sanaa opetetaan, se jakakoon kaikkea hyvää opettajallensa.
7 Älkää eksykö, Jumala ei salli itseänsä pilkata; sillä mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää.
8 Joka lihaansa kylvää, se lihasta turmeluksen niittää; mutta joka Henkeen kylvää, se Hengestä iankaikkisen elämän niittää.

Meillä suomalaisillakin on NYT viimeinen hetki tehdä u-käännös suhteessa Jumalaamme ja Luojaamme.  Ellemme tee parannusta, itke syntejämme ja kadu niitä, meitä kohtaa Jumalan viha.  Väitän, että se on kaikkein suurin uhkamme; Joutua iankaikkiseen eroon Jumalasta sinne, minne Hän ei koskaan ihmistä tarkoittanut: Iankaikkiseen tuleen ja tuskaan helvetissä.  Se on alunperin tarkoitettu Paholaiselle ja Hänen joukoilleen. 

ON SUURI ONNETTOMUUS JOUTUA EROON JUMALASTA.

MITÄ JUMALA MEILTÄ ODOTTAA? 

Mikään em. ei ole jokin vitsi. Jumala odottaa meiltä totista sydämen kääntymystä ja parannuksen tekoa.  Se on entisen hylkäämistä ja uuden omaksumista.  Hän on sielujemme Pelastaja.  Se uhka, joka Hänen puoleltaan on todellinen, on uhka menettää sielumme lopullisesti. 

Me voimme vastaanottaa pelastuksen Jeesuksessa Kristuksessa, jota meille jokaiselle syntiselle tarjotaan. Tässä on se armo vielä tänään. Me emme voi kuitenkaan väärinkäyttää sitä; Kun me tulemme sisälle pelastukseen, on Jumalan tahto säilyttää meidät siinä.  Hän antaa jokaiselle lapselleen Pyhän Hengen sinetin ja voiman riippua Hänessä kiinni.  Meidän ei tule lipsua takaisin syntiin ja pahuuteen. Jumala tekee meistä pyhiä ja me tulemme edustamaan Häntä. Olemme Väkevän Israelin Pyhän sotojoukkoa ja edustajistoa! 
Parannuksenteko, upotuskaste ja srk-yhteys kuuluvat uskovalle.  

Alla on linkkejä seurata lopunajan herätystä ja ammentaa voimaa siitä.  Ei kannata roikkua muissa uutisissa, sillä Jumalan lohdutus ja tiedonkulku ajassamme ylittää kaiken muun: 


    TEHDÄÄN PARANNUS! MESSIAS ON TULOSSA!




Kommentit

Suositut tekstit