AINUT SALLITTU YHTEYS

Kuulin juuri Profeetta Elian ennustuksen vakavasta seksuaalisynnistä, mikä on tulossa maailmaan tuomioineen, siksi päätin opettaa tästä:  Ainut sallittu yhteys ykseydessä seksuaalisuuden tasolla avioliitossa on tapahduttava miehen ja naisen välillä.  

Näkeekö Suomimorsian päämääräänsä?

Avioliitto, minkä Jumala on tarkoittanut perheen suojaksi, on varjeltu Hänen pyhyytensä alla. Jumala on puhunut tästä Sanassaan hyvin selvästi. Nostan esiin muutamia sanankohtia. Sitten avaan niitä hieman:

1 Moos. 4:1: 

Ja mies yhtyi vaimoonsa Eevaan; ja tämä tuli raskaaksi ja synnytti Kainin ja sanoi: "Minä olen saanut pojan Herran avulla".

Tämä em. sanankohta osoittaa meille, että Herra on sitoutunut avioliittoon luomalla uutta elämää.  Kristuksessa Jeesuksessa pysymällä me olemme sitoutuneet elämään, ei kuolemaan.  Avioliitto on elämän puolella. Mikään muu ei tuota tällaista hedelmää Jumalalle.  

Snl. 8:35: Sillä joka minut löytää, löytää elämän ja saa Herran mielisuosion.

Eikö Jumalan mielisuosio ole ihmiselle kaikkein tärkein?

Toki on olemassa myös lapsettomia avioliittoja, mistä Raamattukin kertoo. Avioliitto on kuitenkin tarkoitettu perheen suojaksi, mikäli Jumala lapsia antaa. 

Mutta, jatketaan vielä eteenpäin...

Hoos. 1:2: 

Kun Herra alkoi Hoosealle puhua, sanoi Herra Hoosealle: "Mene, ota itsellesi haureellinen vaimo ja haureudesta syntyneet lapset, sillä maa on peräti rikkonut avion luopumalla Herrasta".

Hepr. 13:4 sanoo: 

Avioliitto pidettäköön kunniassa kaikkien kesken, ja aviovuode saastuttamatonna; sillä haureelliset ja avionrikkojat Jumala 
tuomitsee. 
Profeetta Hoosea totteli Jumalaa.

Profeetta Hoosea otti Jumalan käskystä itselleen haureellisen vaimon, joka oli miehelleen uskoton.  Samalla tavalla Israel kulki Jumalasta eroon.  Teko oli siis esikuvallinen. Haureellisuus Jumalaa kohtaan on sidoksissa seksuaalisyntiin.  Raamattu sanoo, ettei mikään muu synti sodi yhtä paljon Jumalaa vastaan. Tämä on kirjoitettuna meille myös Uuteen Testamenttiin: 

1 Kor. 6:18: Paetkaa haureutta. Kaikki muu synti, mitä ikinä ihminen tekee, on ruumiin ulkopuolella; mutta haureuden harjoittaja tekee syntiä omaa ruumistansa vastaan.

Ja, Kristus on seurakuntaruumiin Pää ja Vapahtaja. Kun me pysymme Hänessä, olemme myös uskolliset Hänelle. 

Ketä nainen päättää kuunnella tänään?

JO ALUSSA

Matt. 19: 

4 Hän vastasi ja sanoi: "Ettekö ole lukeneet, että Luoja jo alussa 'loi heidät mieheksi ja naiseksi'
5 ja sanoi: 'Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi'?
6 Niin eivät he enää ole kaksi, vaan yksi liha. Minkä siis Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako."

Tämän päivän seurakunta on kuin morsian, joka on karkuteillä.

Tämä viheliäinen aika pyrkii erottamaan sen, minkä Jumala on alun alkaen yhdistänyt omalla päätösvallallaan yhdeksi ja kauniiksi kokonaisuudeksi.  Se pyritään mitätöimään kaikella mahdollisella synnillä, mitä maa päällään kantaa.  Meidän tulee ymmärtää, että kyseessä on henkivalta.  Haureuden takana ovat voimat, jotka vastustavat Jumalaa ja Hänen pyhää tahtoaan. 

Hoos. 4:12: 
Minun kansani kysyy puultansa, ja sen sauva sille vastaa; sillä haureuden henki on eksyttäväinen: haureudessa he ovat luopuneet tottelemasta Jumalaansa.
 
1 Kor. 7:2:
...mutta haureuden syntien välttämiseksi olkoon kullakin miehellä oma vaimonsa, ja kullakin naisella aviomiehensä.

Veri on liitonmerkki.

VERI ON KALLIISTI OSTETTU, EI LIATA SITÄ

Apt. 15: 

Sentähden minä olen sitä mieltä, ettei tule rasittaa niitä, jotka pakanuudesta kääntyvät Jumalan puoleen,vaan heille kirjoitettakoon, että heidän pitää karttaman epäjumalien saastuttamaa ja haureutta ja lihaa, josta ei veri ole laskettu, sekä verta.

Tätä lukijan voi olla vaikeampi käsittää, mutta itse ymmärrän Raamatun pohjalta avioliiton verellä lunastetuksi liitoksi silloin, kun se pyhitetään Herrassa.  Muistamme, kuinka Jumala laittoi jokaiseen  neitsyeen eli naimattomaan naiseen veren merkiksi.  Vain mies sai puhkaista tuon lähteen.  (2 Moos. 22:16; 3 Moos. 20:18; 2 Kor. 11:2).  

Nainen synnyttää elämää Jumalan tahdossa.

Miksi nainen vuotaa tietyin väliajoin verta, on tietenkin hedelmällisyyden merkki. Toisekseen se on merkki, että koska avioliitossa mies ja nainen tulevat yhdeksi ja Jumala on heidät yhdistänyt yhdeksi lihaksi, he voivat yhdessä tuottaa kunniaa Jumalalle.  Jumala siunaa heidän liittonsa ja lupaa lunastaa heidät tässä yhteydessä, mikäli he pysyvät siinä, eivätkä lankea pois.  

Jeesuksen veri peittää meidän syntimme.  Jeesuksen veren hinta on niin suuri, kaikkein suurin lunastushinta maanpäällä.  Muistamme, kuinka Israelin kansakin maksoi morsiamen hintaa neitsyt tyttäristään.  Mikään hinta ei kuitenkaan korvaa Jeesuksen uhrin arvoa. Ei silloin, eikä nyt. 

Jeesuksen uhrikuolema sovitti meidät kokonaan.

JUMALAN OHJEISTUS SEKSUAALISEEN KANSSAKÄYNTIIN:

Seksuaalisuuden on tarkoitettu toteutuvan avioliitossa miehen ja naisen välisessä kanssakäymisessä.  Kaikki esiaviollinen ja avioliiton ulkopuolinen yhtyminen on syntiä. Raamattu kutsuu sitä haureudeksi. 

Aviopuolisoiden tulee totella Jumalaa.  Joskus Jumala ohjeistaa myös pidättäytymään sukupuolisesta kanssakäymisestä, esim. paaston ja rukouksen tähden. 

Seksuaalisuus on kaunis asia silloin, kun sitä toteutetaan Jumalan tahdonmukaisesti ja Häntä kunnioittaen.  Silloin ihminen ei myöskään satuta toisia, eikä riko itseään.  Jumala on aina elämän puolella. 

Särkyneiden sydänten sola. By K-L Klinga

ERITYISESTI NAISILLE: 

Meidän naisten tulee pukeutua ja käyttäytyä niin, ettemme saata miehiä seksuaaliseen kiusaukseen.  On selvä, että moni houkutus kulkee sydämiin silmäporttiemme kautta.  Etenkin miehet ovat alttiita sellaisille houkutuksille.  Emme saa siis leikitellä asian kanssa. On vaarallista langeta näillä alueilla. 1 Piet. 3. luku. 

VAHVOINA LOPPUUN SAAKKA!

Parannusrukous: 

Isä, Jeesuksen väkevässä nimessä, rukoilen, anna anteeksi kaikki väärät tekoni ja virheaskeleeni seksuaalisuuteni alueella. Sinä olet voimallinen puhdistamaan verelläsi minut ja elämäni kaikesta synnistä ja liittämään minut itseesi yhä lujemmin.  

Tahdon, Isä, kääntyä koko sydämestäni pois vääryydestä ja ottaa Sinun pyhät ohjeistuksesi vakavasti. Kiitos, että annat hyvän johdatuksesi elämääni ja varjelet minut synniltä ja tuomiolta. Ota elämäni käyttöösi kaikilla elämäni osa-alueilla niin, että voin kirkastaa Sinua.  Aamen. 


Kommentit

Suositut tekstit