SUOMI, ÄLÄ SIVUUTA PELASTUSTASI!

Tämä maa murehtii ihmisten välinpitämättömyyttä ja mieltymystä kaikkeen maalliseen.  Luomakunta odottaa Jumalan lasten ilmestymistä Sanan mukaan. Room. 8 luvussa nimittäin sanotaan: 

18 Sillä minä päätän, että tämän nykyisen ajan kärsimykset eivät ole verrattavat siihen kirkkauteen, joka on ilmestyvä meihin.
19 Sillä luomakunnan harras ikävöitseminen odottaa Jumalan lasten ilmestymistä.
Mihin minä ja sinä käytämme aikamme?  Tänään keskustelin puolisoni kanssa siitä, kuinka Jumalan valtakunnan rakentajien tulisi käyttää aikansa.  Totesin keskustelumme lopuksi miehelleni: "Olkoot evankelistat menemättä naimisiin.  Onnellinen se, joka saa palvella Herraa kokoaikaisesti, omistautuen vain ja ainoastaan Hänelle". 

1 Kor.7:ssä apostoli Paavali kirjoittaa: 
29 Mutta sen minä sanon, veljet: aika on lyhyt; olkoot tästedes nekin, joilla on vaimot, niinkuin ei heillä niitä olisikaan,
30 ja ne, jotka itkevät, niinkuin eivät itkisi, ja ne, jotka iloitsevat, niinkuin eivät iloitsisi, ja ne, jotka ostavat, niinkuin eivät saisi omanansa pitää,
31 ja ne, jotka tätä maailmaa hyödyksensä käyttävät, niinkuin eivät sitä käyttäisi; sillä tämän maailman muoto on katoamassa.
32 Soisin, ettei teillä olisi huolia. Naimaton mies huolehtii siitä, mikä on Herran, kuinka olisi Herralle mieliksi;
33 mutta nainut huolehtii maailmallisista, kuinka olisi vaimolleen mieliksi,
34 ja hänen harrastuksensa käy kahtaanne. Samoin vaimo, jolla ei enää ole miestä, ja neitsyt huolehtivat siitä, mikä on Herran, että olisivat pyhät sekä ruumiin että hengen puolesta; mutta naimisissa oleva huolehtii maailmallisista, kuinka olisi mieliksi miehellensä.
35 Tämän minä sanon teidän omaksi hyödyksenne, en pannakseni kytkyttä kaulaanne, vaan sitä varten, että eläisitte säädyllisesti ja häiriytymättä pysyisitte Herrassa.


Väitänpä, että naimattoman on helpompi häiriintymättä kulkea Herransa jalanjäljissä.  Naimisissa oleva ja perheellinen joutuu paljon useamman kysymyksen eteen etsiessään Herran tahtoa elämässään.  

Apostoli ei kokonaan kieltänyt menemästä naimisiin. Jos liha on heikko, on parempi naida kuin palaa.  1 Kor. 7:9. Miksi antaa kiusata itseään, jos ei kykene hillitsemään halujaan.  

Jeesuksen tahdossa kulkeminen on kuitenkin apostolin mukaan helpompaa niille, jotka palavat Hänelle ja etsivät Häntä kaikessa, eivätkä anna minkään sitoa itseään painavan ikeen alle.  Nyt on aika valvoa herpaantumatta. Taistelkaamme pelastuksemme eteen!


Luuk. 13:24: 
Kilvoitelkaa päästäksenne sisälle ahtaasta ovesta, sillä monet, sanon minä teille, koettavat päästä sisälle, mutta eivät voi.

KUTSUTTU KIITOKSEEN

Room. 15:
8 Sillä minä sanon, että Kristus on tullut ympärileikattujen palvelijaksi Jumalan totuuden tähden, vahvistaaksensa isille annetut lupaukset,
9 mutta että pakanat laupeuden tähden ovat ylistäneet Jumalaa, niinkuin kirjoitettu on: "Sentähden minä ylistän sinua pakanain seassa ja veisaan kiitosta sinun nimellesi".
10 Ja vielä on sanottu: "Riemuitkaa, te pakanat, hänen kansansa kanssa".
11 Ja taas: "Kiittäkää Herraa, kaikki pakanat, ja ylistäkööt häntä kaikki kansat".

... kuinka suuri pakanain keskuudessa on tämän salaisuuden kirkkaus: Kristus teissä, kirkkauden toivo;Kol.1:27b

Elian henki kutsuu jokaista meitä iloon ja palvelemaan kiitoksella lähimmäistämme. Kuinka paljon mieluummin me palvelemme itseämme ja omaa lihaamme?  Haaveilemme lomamatkoista, lottovoitoista, ravintolaillallisista ja sporttisista harrastuksista.  

Muistan pastori David Wilkersonin Näky-kirjaa luettuani hänen varoittaneen lopunajan kristittyjä juuri näistä ja kaikesta välinpitämättömyydestä Jumalaa kohtaan. 

En voinut itkemättä katsoa video-klippiä Profeetta David Owuorista Keniassa, kun hän pesi maasta kävelemään nousseen pienen tytön kädet hellästi lavuaarin äärellä.  Sitten hän johdatti tytön aterioimaan katettuun pöytään.  

-Mies, joka palvelee lähimmäisiään rakkaudella, nostaa pienen tytön taputtavan ja Jumalaa ylistävän ihmisjoukon keskelle, ei voi olla paha. Pahuus on jossakin aivan muualla.  

Jumala on nostanut Keniassa tuhansia rampoja ja sairaita terveinä kävelemään Profeetan julistuksen kautta Jeesus on Herra-radion välityksellä. Ylistys Jumalalle! Kaikki parantumiset ovat lääkärit testein ja todistuksin osoittaneet tosiksi.


Profeetta Owuor antaa kaiken kunnian Jeesukselle Kristukselle. Hän korottaa Jeesuksen Herrautta, ja kehottaa lopunajan seurakuntaa kohottamaan kiitoksensa ja ylistyksensä Hänelle, Kuninkaiden Kuninkaalle!

Eikö Suomi halua nähdä rampojensa ja kaikkein unohdetuimpien nousevan kirkkaina sisälle Jumalan valtakuntaan ja viimeiseen herätykseen?  Haluammeko jäädä vääränlaiseen itsetyytyväisyyteen, kohottamatta kiitosta Kuninkaallemme? Olemmeko me niin maallisten asioiden raskauttamia ja Jumalan hylkäämiä, ettemme nouse kiittäen Hänen kunniansa eteen? Kuulemmeko Herran äänen? 

Herra, armahda meitä!

VAHVOINA LOPPUUN SAAKKA!

Kommentit

Suositut tekstit