KAKSI KUVAA

Kaksi kuvaa on hyvin voimakkaasti sisimmässäni. Ensimmäinen kuva on kuva täydellisestä kukassaan olevasta puusta.  Kaunis puu.  Paljon hedelmiä tai kukkia.  Ja, sen kukinto on täydessä loistossaan.  

Laulujen laulu luku 4:

12 "Suljettu yrttitarha on siskoni, morsiameni, suljettu kaivo, lukittu lähde.
13 Sinä versot kuin paratiisi, jossa on granaattiomenia ynnä kalliita hedelmiä, koofer-kukkia ja narduksia,
14 nardusta ja sahramia, kalmoruokoa ja kanelia ynnä kaikkinaisia suitsukepuita, mirhaa ja aloeta ynnä kaikkinaisia parhaita balsamikasveja.


Kristuksen morsian so. seurakunta on lukittu niiltä, jotka eivät ota osaa juhlintaan.  Hääjuhla on tulossa.  Kristus kutsuu seurakuntansa kotiin!  

Oletko sinä sisä- vai ulkopuolella?  Nyt on aika tarkistaa oma tilansa.  Jokainen, joka on sisäpuolella, tietää sen. Kaikki epävarmuus on tipotiessään.  Mikä on sellainen morsian, joka ei tunne asemaansa?

Joh. 10:14:
Minä olen se hyvä paimen, ja minä tunnen omani, ja minun omani tuntevat minut,

Toinen kuva on kuva valtavasta vesimassasta; Vedestä, joka suorastaan vyöryy ja tyrskyää eteenpäin.  Vesi Raamatussa kuvaa Elämää ja Pyhää Henkeä. 


Joh. 7: 
37 Mutta juhlan viimeisenä, suurena päivänä Jeesus seisoi ja huusi ja sanoi: "Jos joku janoaa, niin tulkoon minun tyköni ja juokoon.
38 Joka uskoo minuun, hänen sisimmästään on, niinkuin Raamattu sanoo, juokseva elävän veden virrat."
39 Mutta sen hän sanoi Hengestä, joka niiden piti saaman, jotka uskoivat häneen; sillä Henki ei ollut vielä tullut, koska Jeesus ei vielä ollut kirkastettu.

Morsian, suljettu lähde, on täynnä Jumalan Henkeä ajassamme. Se valmistautuu valtavassa voimassa ja odotuksessa kohtaamaan Herransa ja Kuninkaansa.  Sen saavuttama voitto tulee olemaan valtaisa.  Juhlahumu on sellainen, joka jättää allensa kaiken entisen.  Jumala koristaa rakastetun seurakuntansa Poikansa viittaan; pyhyyteen ja puhtauteen Kristuksessa Jeesuksessa!  Aamen. 

Laulujen laulu luku 4: 
15 Sinä olet yrttitarhojen lähde, elävien vetten kaivo, Libanonilta virtaavaisten."
16 "Heräjä, pohjatuuli, tule, etelätuuli; puhalla yrttitarhaani, että sen balsamituoksut tulvahtaisivat. Tulkoon puutarhaansa rakkaani ja syököön sen kalliita hedelmiä."

Tärkeimmät seurakunnalliset kysymykset juuri nyt: 

Onko minulla varmuus kuulumisestani Kristuksen seurakuntaan tänään? Olenko uudestisyntynyt Pyhästä Hengestä?  Olenko täynnä Hänen henkeään juuri nyt?  Onko minulle tärkeintä seurata Kristusta, vaiko oman sydämeni toiveita? 

VAHVOINA LOPPUUN SAAKKA!

Katja-Leena

Kommentit

Suositut tekstit