PALATAAN VÄÄRILTÄ TEILTÄMME

Näin viime yönä unta, jota en olisi tahtonut kertoa. En kuitenkaan päässyt sen yli ja itse asiassa sain vahvistuksen, että minun tulee jakaa tämä sanoma.  Sain myös uneeni liittyvän sanankohdan. Se löytyy Profeetta Jeremian kirjasta luvusta 3 ja jakeesta 1:

"Sanottu on: Jos mies lähettää pois vaimonsa ja tämä menee hänen luotansa ja joutuu toisen miehen vaimoksi, saako se mies enää tulla hänen luokseen? Eikö se maa tule saastutetuksi?  Mutta sinä olet harjoittanut haureutta monen ystävän kanssa, ja sinäkö saisit palata minun luokseni! sanoo Herra". 

Unessa näin porttonaisen, joka oli polvillaan ja hänen raajansa olivat poissa. Hänet oli myös raiskattu. Näky oli hirvittävä. Koin, kuinka Jumalan henki puhui sisimmälleni seuraavaa: 

Ystäväni, elämme vakavaa aikaa. Monet ovat kääntyneet epäjumalien puoleen ja alkaneet harjoittamaan kaikenlaista vääryyttä.  Tuomiot ovat lähteneet liikkeelle seurakunnassa. Jeesuksen uhria ei ole otettu vakavasti. Ihminen on synneillään ja pahuudellaan murehduttanut Jumalaa. 

Voin kuulla Herran sanovan: " Ne, jotka olivat kutsutut, eivät osoittautuneet arvollisiksi; Te olette synneillänne herättäneet vihani ja kiivauteni.  Te sanotte, emme tarvitse tuomioita, mutta Minä sanon teille, teidän tuomitsijanne on Jumalan Sana.  Se osoittaa teidät syyllisiksi Minun pyhyyteni edessä ".  

Mal. 2:17: Te väsytätte Herran puheillanne. Mutta te sanotte: "Miten väsytämme?" Siten, että sanotte: "Jokainen, joka pahaa tekee, on hyvä Herran silmissä, ja niihin hänellä on mielisuosio"; tahi: "Missä on tuomion Jumala?"

1 Piet. 4:17: Sillä aika on tuomion alkaa Jumalan huoneesta; mutta jos se alkaa ensiksi meistä, niin mikä on niiden loppu, jotka eivät ole Jumalan evankeliumille kuuliaiset?

On aivan totta, kukaan ihminen ei ole toisen tuomari. Mutta Jumalan Sanan edessä me jokainen olemme tuomionalaiset. Ainut, joka meidät voi pelastaa on Kristuksen uhri. Hänen verensä on vuotanut, että me saisimme elää. Mutta tämä uhri on poljettu jalkoihin. Sitä ei ole otettu riittävällä vakavuudella ja arvokkuudella.  Betlehemin lapsi on jätetty tähden asemaan.  Kuitenkin Hän tuli Kuninkaaksi ja Pelastajaksi jokaiselle.  Hän pelastaa meidät synnin tärvelevältä vaikutukselta. 

                   
 
Room. 6:13: Älkääkä antako jäseniänne vääryyden aseiksi synnille, vaan antakaa itsenne, kuolleista eläviksi tulleina, Jumalalle, ja jäsenenne vanhurskauden aseiksi Jumalalle.

Tuo unen portto oli menettänyt kaikki raajansa rämpiessään synnissä. Sitä on seurakunnan keskuudessa niin paljon:kaikenlaista seksuaalisyntiä, juoruja,tottelemattomuutta,välinpitämättömyyttä,
ahneutta,ylpeyttä,kopeutta,varastamista,korruptiota,
moraalittomuutta,hillittömyyttä jne. Voi,meitä! 
Me hukumme, ellemme tee parannusta!  


Jumala kutsuu jokaista parannukseen ja pyhitykseen.  Seurakunnan ylösotto on lähellä;  Se on aivan oven edessä.  Tämän ovat nähneet monet profeetat ja sitä valmistellaan nyt. (Aamos 3:7; Herra ei tee mitään puhumatta profeetoilleen; Kts. Mal.4:5-6).  

Kun seurakunta nousee, tänne jää tuo ruhjoutunut seurakunta, joka ei tahtonut tehdä parannusta synneistään.  Se jää tänne torsona ja kipeänä maailman sekaan. Kuinka kukaan haluaisi jäädä tuohon aikaan, mikä on täynnä vihaa, murhaa ja ahdistusta?

MIKSI NÄIN?

On aivan selvää, että sekasortoon jääneet tulevat myöhemmin tietämään, ketkä ovat poissa ja ketkä ovat jääneet jäljelle.  Tuolloin jokainen kykenee arvioimaan, millä perusteilla jako tehtiin.  Jumala, Herra Sebaot on Pyhä. Yläilmoihin otetaan Sanan mukaan vain ja ainoastaan valvova ja puhdistettu Morsian.  Mitä tarkoittaa valvominen?

1 Kor. 16: 13:
Valvokaa, pysykää lujina uskossa, olkaa miehuulliset, olkaa väkevät.

Luuk: 21:36:
Valvokaa siis joka aika ja rukoilkaa, että saisitte voimaa paetaksenne tätä kaikkea, mikä tuleva on, ja seisoaksenne Ihmisen Pojan edessä.

                         

Kristuksen seuraaminen vaatii jotain meiltäkin. Kuka ihmeessä kykenee väittämään, ettei vaatisi?  Armo ei ole laiskuutta, vaan armo on sitä, että me hylkäämme synnin Hänen voimassaan! Se vaatii valvomisen ja Hänen tulonsa odotuksen. Meidän tulee ymmärtää se ilman sarvia ja hampaita.  

Eihän se ole morsian, joka ei odota rakkautensa täyttymystä.  Jokainen menee häihinsä valmistautuen rakkauden kohteensa näkemiseen.  Tämän me ymmärrämme.  Kuinka sitten seurakunta yhä sanoo, ettei mitään ole tehtävissä?  

Meidän on tehtävä parannusta ja kohottauduttava alennustilastamme Pyhän Jumalan puoleen. Suomi, Sinua kutsutaan parannukseen ja pyhitykseen!

JEESUKSEN UHRI RIITTÄÄ

Kaikki ne katkenneet raajat ja verta valuva torso ruumis, jota tuo portto unessani kantoi, ovat Jeesuksen täydellisen sovitusuhrin peittämät. Tämä kuva on silmieni edessä todellinen. 


Katsotaan, mitä täydelliseltä uhrilta vaadittiin?  Riistetty seurakunta voisi vielä nousta jaloilleen vain ja ainoastaan tämän uhrin ansiosta. Jos se vain tahtoisi. Armonaikaa on vielä jäljellä.  Emme vain tiedä, kauanko? 

3 Moos. 22:21-22: 
Jos joku tuo Herralle yhteysuhrin raavaista tai lampaista, joko lupausta täyttääkseen tai vapaaehtoisena uhrina, olkoon eläin virheetön ollakseen otollinen; älköön siinä olko mitään vammaa.
Sokeata tai raajarikkoa tai silvottua tai paiseista tai ihotautista tai rupista älkää Herralle tuoko, älkääkä sellaisia asettako alttarille, uhriksi Herralle.

Hepr. 7: 26 (Jeesuksesta): 
Senkaltainen ylimmäinen pappi meille sopikin: pyhä, viaton, tahraton, syntisistä erotettu ja taivaita korkeammaksi tullut,

PALATAAN HERRAN TYKÖ



Nyt on aika palata juosten Herran tykö.  Viimeinen aika. Aito parannuksen teko lähtee sydämestä. Kun me tunnustamme syntimme, on Hän uskollinen ja vanhurskas, niin että antaa meille meidän syntimme anteeksi.
1 Joh. 1: 9.

Emme ole kiinnittäneet tarpeeksi huomiota kutsuun hääaterialle. Kun katsomme Matteuksen kirjoituksen aiheesta, näemme, kuinka kutsutut olivat estyneitä. Matt. 22:8: " Sitten hän sanoi palvelijoillensa: 'Häät ovat valmistetut, mutta kutsutut eivät olleet arvollisia". 

Itse asiassa se on kuvaus seurakunnasta, joka kyllä tiesi totuuden, mutta olikin kääntänyt nyt mielenkiintonsa kuka minnekin.  Sitten Jumala lähetti kutsunviejät niiden pariin, jotka olivat rampoja, sokeita, kaikkensa menettäneitä ja valmiit valmistautumaan juhliin.  Eikö tämänkin pitäisi jo herätellä meitä; minua ja sinua?  

Rukous: Isä, Jeesuksen nimessä rukoilen. Anna kaikki syntini anteeksi, puhdista verelläsi. Anna minulle voima valvoa odotuksessa Sinun tulosi edellä.  Kiitos, että vahvistat Pyhän Henkesi läsnäololla ja voimalla. Täytä minut ilolla ja rakkaudellasi palvelemaan muita ja kutsumaan taivaalliseen juhlaan muitakin. Sinun armosi on suuri!  Aamen. 

VAHVOINA LOPPUUN SAAKKA!

Katja-Leena





Kommentit

Suositut tekstit