KASTEHERÄTYS

Matt. 3: 10-12 (Johannes Kastaja saarnaa): 

"Jo on kirves pantu puitten juurelle; jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, siis hakataan pois ja heitetään tuleen.
Minä kastan teidät vedellä parannukseen, mutta se, joka minun jäljessäni tulee, on minua väkevämpi, jonka kenkiäkään minä en ole kelvollinen kantamaan; hän kastaa teidät Pyhällä Hengellä ja tulella.
Hänellä on viskimensä kädessään, ja hän puhdistaa puimatanterensa ja kokoaa nisunsa aittaan, mutta ruumenet hän polttaa sammumattomassa tulessa."


Olen vakuuttunut; maamme tarvitsee kasteherätyksen. Raamattu puhuu kasteesta antaen sille syvällisen merkityksen.  Kasteessa vanha ihminen vaipuu hautaan ja uusi nousee voimassa.  Armon väärinkäytön on viimein loputtava. Jumala odottaa, että kansamme tekee täyttä totta ja astuu Jumalan eteen siinä voimassa, mihin Kristus omansa vapautti.  Seurakunta on voittoisa joukko, kun se vaeltaa sen tulen ja pilven alla, missä itse Herrain Herra ja kuningasten kuningas saa johtaa kansaansa. 

Kenialainen pastori ja piispa Joseph Kitonga kertoo: 

"Olin aikaisemmin anglikaanisessa seurakunnassa palvelemassa ja tapasin kastaa lapsia myös piirtämällä vedellä ristin otsaan. Se on noituutta! En nähnyt siellä minkäänlaista kristillistä hengellistä kasvua ihmisissä. Näin siellä vain syntiä ja moraalittomuutta ja kaikkea rumaa. Tänään haluan puhua teille, rakkaat ihmiset, kuinka voimme hengellisesti valmistautua menemään HERRAN eteen. Olen todistanut tätä Herätystä ja tämä on ihme, että koko maa on kastettu raamatullisella upotuskasteella, jossa vanha ihminen kuolee ja haudataan Kristuksen kanssa ja tullen ulos uutena luomuksena eläen uutta elämää JEESUKSESSA KRISTUKSESSA".

Meidän on palattava raamatulliselle lähteelle. Elämässämme tulee loistaa Kristuksen valo. Onko Jeesuksen morsian eli seurakunta niin heikko, ettei se kykene kävelemään voitoissa eteenpäin, vaan joutuu jatkuvasti taistelemaan asemastaan maailmassa?  On valinnan aika. Meiltä jokaiselta kysytään nyt: "Kenen palvelija sinä olet "? 

Siellä, missä tänä päivänä on herätystä tuossa Pyhän Hengen tulessa ja voimassa, tapahtuu asioita, joita tapahtui myös Jeesuksen ja apostolien ympärillä; Jumala ilmestyi. Sairaat parantuivat, ihmiselämät muuttuivat: perheet yhdistyivät, vangit vapautuivat ja ennen kaikkea ihmiset tulivat uskoon, kääntyivät pois synneistään ja tekivät vanhanaikaisen parannuksen. Heidän suuntansa kääntyi; he käänsivät katseensa ristintyön kautta näkymättömiin ja taivaallisiin.  

Johannes Kastaja julisti kansalle parannusta synneistään; Ihmiset kulkivat kasteen kautta haudaten syntielämänsä ja nousten uusina voittoisaan Kristus-elämään. Se, mikä oli vanhaa, oli kadonnut ja uusi oli sijaan tullut. 

2 Kor. 5:17:

Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut.

PROFETIAN HENKI PUHUU MYÖS SUOMELLE

On aika tehdä parannus ja kääntyä todellisen ja ainoan oikean Jumalan puoleen.  Hänellä on voima vapauttaa kansansa synkkyydestä ja eksytyksestä. Meidän on tunnistettava Hänet, joka meille puhuu. Meidän on avattava hengelliset aistimme ja vastaanotettava Hänet, joka joulun lapsena syntyi mitättömän tallin pahnoille. 

Hän ei ole siellä, missä on rikkautta ja inhimillistä, ihmisvoimin ja kapasiteetein rakennettuja rakennelmia. Hän ei ole tavarataloissa ja marketeissa. Hän kulkee niiden matkassa, jotka ovat "kuolleet ja nousseet" yhdessä Hänen kanssaan. Hän on laskenut oman auktoriteettinsa ja voimansa Heidän keskuuteensa. Hän on siellä, missä on kipua ja sairautta; sinne Hän kuljettaa omiaan.  

Niin. Hän ei päästä helpolla. Joudumme katsomaan kärsimystä ja vainoa silmästä silmään. Se ei ketään houkuttele, mutta se haastaa.  Emme kuitenkaan ole yksin; Maailmankaikkeuden Herra ja Vapahtaja kulkee kanssamme!  Hänen läsnäolonsa on tullut keskuuteemme. Näetkö sen?  Rukoillaan, että jo huomenna näemme sen entistä kirkkaammin. Hän on tullut!  

Joh. 3:16: 

Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

Gal. 1: 3-4:

Armo teille ja rauha Jumalalta, meidän Isältämme, ja Herralta Jeesukselta Kristukselta,
joka antoi itsensä alttiiksi meidän syntiemme tähden, pelastaaksensa meidät nykyisestä pahasta maailmanajasta meidän Jumalamme ja Isämme tahdon mukaan!

Hyvää ja Siunattua Joulua 2020! Akryylityö: Pyhä perhe; K-L.K

VAHVOINA LOPPUUN SAAKKA!

Katja-Leena




 

Kommentit

Suositut tekstit