AARONIN TARINA

Jumala tekee ihmeitä tänäkin päivänä.  Hänen tahtonsa on, että ihmiset lähestyisivät Häntä. Hän on tullut meitä jokaista varten. Raamattu sanoo:
-" Voi uppiniskaista ja saastutettua, voi väkivaltaista kaupunkia!
Se ei ole totellut ääntä, ei huolinut kurituksesta, ei luottanut Herraan, ei lähestynyt Jumalaansa";  Sef. 3: 1.

Ja Roomalaiskirje luku 1:18-20:  

"Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa"..


USKOONTULO ON SUURIN IHME

On sanottu, kuinka uskoontulo on kaikkein suurin ihme - Ihminen uudestisyntyy Pyhän Hengen voimasta. Raamattu antaa meidän ymmärtää, kuinka ennen tätä tapahtumaa ihminen on hengellisesti kuollut.  Asia ei ole mitenkään vähäpätöinen.  Jumala on luonut meistä kolmiosaisia; meissä on henki, sielu ja ruumis. Jos henki ei ole syttynyt palamaan Jumalalle, olemme vaillinaiset.  Mutta, kun tapahtuu uskoontulo, voidaan ihmisestä sanoa : " Se, mikä on vanhaa, on kadonnut ja uusi on sijaan tullut ".  ( 2 Kor. 5:17 ).  Uskoontullut tietää olevansa erotettu Jumalalle.  Hän sisimmässään on Pyhän Hengen sinetti.  Se todistaa hänen hengelleen, että hän on Jumalan lapsi.  Hänen tulee erottautua vääryyden siteistä. Efe. 1: 13; 2 Tim. 2: 19.

AARONIN TARINA ON PUHUTELLUT MINUA

Aaron, nuorimies, Suomesta ja Helgingistä, johdatettiin Lopun ajan herätyksen pariin Jumalan ihmeestä.  Hän on yksi niistä lipunkantajista, jotka tulevat näyttämään Suomelle suuntaa kohti päämääräänsä.  Jumala on myös kansakuntien Jumala.  Matt.  25:32 sanoo: " Ja hänen eteensä kootaan kaikki kansat, ja hän erottaa toiset toisista, niinkuin paimen erottaa lampaat vuohista ".   Tämä erottelu on alkanut.  Huutavan ääni on valmistamassa tietä, olemme uuden aikakauden taitteessa.  

Kts. linkki: https://www.repentfinland.fi/

EIVÄTKÖS KAIKKI OLE KUTSUTTUJA?

Kyllä. Jumala kutsuu erotuksetta meitä jokaista.  Hän on Luojamme ja Isämme.  Hän on yhä se sama Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala, joka johdatti Israelin kansan erämaata pitkin Luvattuun maahan.  Hän on ainut Jumala, joka on Rakkaus ja valmistanut kansalleen tien, jota kulkea kohti päämäärää.   Meidät on kutsuttu Jumalan pyhäksi kansaksi ja papistoksi, päämääränämme Taivas.  Me tulemme myös hallitsemaan yhdessä Hänen kanssaan tuhatvuotisessa rauhan valtakunnassa.  

Kuitenkin Raamattu hyvin selvästi kertoo meille, että vaikka monet ovat kutsuttuja, ovat vain harvat valitut.  Tämä kertoo meille sen tosiasian, että elämme pahoja aikoja ja ihmiset eivät välitä Jumalasta.  He eivät tahdo erottautua Häntä varten. Kun Nooa rakensi arkin Jumalan käskystä ja halusi pelastaa tulvalta ja tuomiolta mahdollisimman monta, häntä vain pilkattiin ja hänelle naurettiin.  Tulva kuitenkin tuli ja vei lähes kaikki ihmiset ja eläimet mennessään.  Pelkäänpä, että nyt on käymässä samoin.  Voit lukea Nooan tarinan raamatusta:  1 Moos. luvusta 6 alkaen. 




Tässä on linkki pastori Aaronin uskoontulotarinaan.  Se kannattaa kuunnella. Virittäköön se uskoa meissä.  

Luuk. 18: 8:
Minä sanon teille: hän toimittaa heille oikeuden pian. Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, 
löytäneekö hän uskoa maan päältä?"




Kommentit

Suositut tekstit