Katso, entiset ovat toteen käyneet, ja uusia minä ilmoitan; ennenkuin ne puhkeavat taimelle, annan minä teidän ne kuulla; Jes. 42:9



Uupumus on ollut minulle uuden alku

Uupumuksesta uuteen alkuun

Kun ihminen väsyy ja uupuu kovasta työnteosta, siitä ei usein voida antaa muuta diagnoosia kuin masennus.  Lääketiede ei tunne termiä työuupumus. Se on korvattava jollakin.Itse koin tällaisen keskivaikeaksi luokitellun masennuksen eli työuupumuksen erinäisten syiden vuoksi n. 2 vuotta sitten.  Eteeni nousi seinä, jonka ylitse tuntui mahdottomalta kivuta.
Sitten yhtenä iltana katselin kristillistä suomalaista televisiokanavaa.  Ohjelmassa saarnasi Jumalan mies Dr Owuor. Jumala oli kutsunut hänet lopun aikojen Profeetaksi valmistamaan kansakuntia Messiaan tuloon ja seurakunnan ylöstempaukseen. 
Kun kuuntelin Profeetan julistusta, minun henkeni elpyi. Profeetta, Jumalan mies, puhui parannuksenteon merkityksestä ja valmistautumisesta Messiaan tuloon. Hän kertoi, kuinka tuo sama pilvi kuin Mooseksen aikana, oli laskeutunut kokouskentälle Keniassa. Jumalan kirkkaus laskeutui kuvainnollisesti koko seurakuntansa keskuuteen ja Jumala itse alkoi navigoida maailmanlaajuista seurakuntaa kohti luvattua maata.  Tuo edessämme siintävä maa on se taivaan valtakunta, missä ei ole sairautta, ei kipua, ei mitään tuskaa. Ei myöskään kuolemaa. Ei siis ihme, että minun henkeni alkoi elpyä. Itkin tuota sanomaa kuunnellessani.
Olin siis kuullut jotakin hyvin mielenkiintoista.  Aloin kuunnella tuota julistusta yhä tarkemmin. Halusin ottaa selvää asioista niiltä, jotka olivat kulkeneet Profeetan rinnalla useita vuosia. Oli turha uskoa mihinkään muuhun. Vain ne ihmiset, jotka olivat herätyksen keskiössä, saattoivat kertoa kaikkein totuudellisimman todistuksen kaikesta ( vrt. Jeesus ja Hänen toimintaansa seuramaan lähetetyt Johannes Kastajan opetuslapset; Matt.11:4-6).


Olinhan minä kuullut aiemminkin, kun taivaasta julistetaan, mutta tässä oli nyt jotakin sellaista, mikä oikeasti kiinnitti minun huomioni.  Tässä oli myös jotakin, mikä vahvisti minun henkeäni, sillä Jumala oli osoittanut minulle henkilökohtaisesti kolme sellaista merkkiä, jotka liittyivät tähän asiaan.  Nytkö ne merkit saisivat täyttymyksensä? Tämä on ensimmäinen kerta, kun kerron näistä julkisesti. Kerron tämän kaiken sen vuoksi, että tahdon jokaisen tietävän, miksi olen lähtenyt tälle tielle, ja miksi en voi enää palata vanhaan. 
Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: kun olit nuori, niin sinä vyötit itsesi ja kuljit, minne tahdoit; mutta kun vanhenet, niin sinä ojennat kätesi, ja sinut vyöttää toinen ja vie sinut, minne et tahdo."  Joh. 21:18.

Täyttymys numero 1:  Näky herätyksen tulesta mustan kansan keskuudessa

Olin 16-vuotias nuori tyttö, kun makasin kuumeessa kotonani. Asuin tuolloin vielä lapsuudenkodissani.  Äitini muistaa tämän kokemukseni. Kuumeessa vaivuin uneen, missä näin itseni herätyksen keskellä. Keskellä oli tuli ja ympärillä mustia ihmisiä.  Tämä näky syöpyi mieleeni niin, että kykenen sen yhä selvästi muistamaan. Ja, kuten ymmärrämme, tuli kuvaa hyvin leviävää elementtiä.
>  Tämä Lopun ajan herätys on alkanut Keniassa.  Ihmiset siellä ovat mustaihoisia. Jumala on valinnut tuon kansan ja tehnyt siinä hyvin. Hän tahtoo osoittaa voimansa kaikille kansakunnille tämän herätyksen kautta.  Mukana herätyksessä on kaikenlaisia ihmisiä, kaikista yhteiskuntaluokista ja ihmisryhmistä. Minuun on tehnyt suuren vaikutuksen se, kuinka myös lapset ja naiset ovat tässä herätyksessä mukana.   Ja, kuinka myös Israel on kytketty tähän herätykseen.
"Älkää katsoko sitä, että minä olen musta, päivän paahtama. Äitini pojat vihastuivat minuun, panivat minut viinitarhain vartijaksi-omaa viinitarhaani en vartioinut."  Laulujen laulu 1:6.


Täyttymys numero 2: Vihkisormukset taivaalla
Kun loppukesästä 2014 valmistelimme rakkaan tyttäremme Saara Elisabetin häitä, näin taivaalla, suoraan yläpuolellani, kaksi kultaista rengasta.  Sitä oli todistamassa muutamat meistä vihkiparin läheisistä. Aurinko heijasti renkaat taivaalle. Ne näyttivät minusta aivan kahdelta vihkisormukselta.  Painoin tuon ilmestyksen syvälle sisimpääni. 
> Profeetta Dr Owuor näki näyn kahdesta kultaisesta vihkisormuksesta taivaalla.  Hän kertoi, kuinka Jumala kertoi Hänelle häävalmistelujen olevan käynnissä ja että Messias odottaa morsiantaan, so. seurakuntaansa, kotiin.  Raamatussa useassa kohdin verrataan seurakuntaa ja Kristusta morsiameen ja sulhaseen. 
Kts. Herran Sanoma Suomelle;  Kaksi vihkisormusta taivaalla:
https://www.jeesusontulossa.fi/sisalto/lue-uusi-profeetta-dr-owuorin-kirjoittama-herran-oraakkeli-nuhteettomuus-ja-hääsormukset


Sormukset taivaalla; Klingan kotialbumi

Täyttymys numero 3 :  Raamatullinen aikajana ja Jumalan ilmestyminen seurakunnalleen
Vuonna 2009 näin yöllä merkillisen unen.  Unessa luokseni tuli valkopartainen vanhus kirjakäärön kanssa.  Hän avasi eteeni raamatullisen aikajanan. Hänen sormensa liikkuivat janalla vuoden 2012 kohdalle.  Kysyin häneltä, mitä silloin tapahtuu? Hän katsoi minuun ja sanoi seuraavat sanat: " Paina mieleesi tämä vuosi.  Silloin meidän Herramme tulee". Ja, tähän minä heräsin.
" Ja on tapahtuva viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, että minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, ja nuorukaisenne näkyjä näkevät, ja vanhuksenne unia uneksuvat;" Apt. 2:17.
> Profeetta Owuor, jota pidän luvattuna Lopun ajan Eliaana, oli profetoinut Jumalan pilvestä, missä Jumala itse tulee kansansa keskuuteen navigoimaan seurakuntaa eteenpäin ylöstempaukseen tämän Profeetan johdolla.  Profetia toteutui tuolloin 31.12.2012 Nakurussa, Keniassa. Tuo sama pilvi vieraili aikoinaan Mooseksen kanssa, kun israelilaiset harhailivat erämaassa. Tämän vuoksi minun tuli painaa tuo vuosi mieleeni, kuten unessani kehotettiin.
Jumalan pilvi on vieraillut Profeetta Owuorin kokouksissa. Tämä kuva on otettu Keniassa joulukuussa 2019.  Silminnäkijät kertoivat pilven tulevan kovaa vauhtia järven yli ja pysähtyvän teltan päälle.  Mukana oli tiimi myös Suomesta.

On olemassa profeettoja ja Profeettoja.  Profeetat ovat Jumalan äänenä keskuudessamme.

Usko lopun aikana

Jeesus itse oli murheellinen siitä, löytyykö enää uskoa maan päältä, kun Hän tulee takaisin kirkkaudessaan ja kunniassaan. ( Luuk. 18:8 ).  Kun Elian sanat elvyttivät minun henkeni, myös uskoni elpyi uudestaan. Ensinnäkin me tarvitsemme julistusta päämäärästä. Kun päämäärätietoinen julistus taivaasta saa olla voimallisena kristikunnan keskellä, me näemme jälleen kirkkaasti.  Sokeat saavat näkönsä takaisin. Kuolleet luut heräävät eroon.

Joh. 5:25 sanoo:  Totisesti, totisesti minä sanon teille: aika tulee ja on jo, jolloin kuolleet kuulevat Jumalan Pojan äänen, ja jotka sen kuulevat ne saavat elää.

Rauha sisimmässä on Pyhän Hengen työ meissä; mm. Joh. 16:33, Joh. 20:21

Loppupäätelmät: 

Olen täysissä hengen, sielun ja ruumiin voimissa tämän kirjoittaessani.  En ole mielestäni kadottamassa harkintakykyäni. En ole tällä hetkellä minkään sellaisen lääkityksenkään alla, joka voisi sekoittaa päätäni. 
Uskon, että parannuksenteko on avain tälle herätykselle myös rakkaassa Suomessa. Keniakin on saanut herätyksensä vaivuttuaan ensin polvilleen.  Ja, nyt Jumala on vuodattanut sinne tämän valtaisan miljoonien ihmisten herätyksen.
Tässä palvelutyössä, mihin minäkin pieneltä osaltani olen nyt astumassa, on mukana yli 20 000 pastoria, 160 piispaa ja miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa.   Profeetan ja Jumalan miehen Dr Owuorin julistuksesta yli 1000 täysin rampaa on noussut kävelemään. Heidän jalkansa ovat vahvistuneet. Satoja täysin sokeita on saanut näkönsä jälleen. 53 Aids- potilasta on saanut puhtaat paperit jne.  Mitä muuta tämä on kuin aitoa Pyhän Hengen työtä? Ihmeet ja merkit seuraavat julistettua Jumalan Sanaa. Tämä kaikki on tullut, kun on julistettu Jeesusta Kristusta ja Hänen verensä voimaa. Julistuksen keskiökin on siis kunnossa! Meidän tulee kiinnittää huomio hedelmään.  Se on kaunis, puhdas ja aito herätyksen hedelmä. Tätä hedelmää on morsiamen nyt maisteltava. Syntiinlangennut Eeva voi tehdä tässä parannuksen.


Meidän tulee katsoa hedelmiin, ei takertua lillukanvarsiin!
Matt. 11: 4-6: Niin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Menkää ja kertokaa Johannekselle, mitä kuulette ja näette: sokeat saavat näkönsä, ja rammat kävelevät, pitaliset puhdistuvat, ja kuurot kuulevat, ja kuolleet herätetään, ja köyhille julistetaan evankeliumia. Ja autuas on se, joka ei loukkaannu minuun."
Mark. 1:15:...ja sanoi: "Aika on täyttynyt, ja Jumalan valtakunta on tullut lähelle; tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi".
Sana ystävilleni
Olen vakuuttunut siitä, että seurakunnan aika maailmassa on loppumaisillaan. Minäkin saan iloita nyt siitä navigoinnista, mitä Herra itse antaa seurakunnalleen. Niin kuin Mooses johdatti kansansa erämaasta Luvattuun, niin saamme mekin nyt kulkea tämän Jumalan miehen,  Herran Väkevimmän Profeetan johdatuksessa. Luotetaan Herraan. Jumala tekee asiat aina omalla tavallaan. Herra on kuitenkin kaikkein korkein.  
Mal. 4:5: Katso, minä lähetän teille profeetta Elian, ennenkuin tulee Herran päivä, se suuri ja peljättävä. 
Ja, vielä lopuksi:
Herra, vahvistaa sen miehen askeleet, jonka tie Hänelle kelpaa.  Jos hän lankeaa, ei hän maahan sorru, sillä Herra tukee hänen kättänsä.  Ps. 37:23-24.
Vahvoina loppuun saakka!

Alla olevasta linkistä löydät Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyön sisäistämän Uskon pääkohdat.  Toivon, että tutustut niihin; löytyvät sivun palkista oikealta.

https://www.jeesusontulossa.fi

Katja-Leena

Kommentit

Simo Peltoperä sanoi…
Kiva kuulla, että on muitakin, jotka ovat heränneet näkemään Raamatun sanan toteutumisen arjessamme. Niin viikunapuu kuin muutkin Jeesuksen opetukset kontraavat syvästi VT:n profetiakirjojen ajankohtaisuuteen. On uskomatonta kun saa olla sitä sukupolvea, joka aamuisin herää katsomaan, joko Hes 38 on kuinka pitkällä. Surullista vain, että seurakunnissa koko Raamatun opetus on syrjääntynyt milloin minkäkin asian tieltä. Siunausta :)
Katja-Leena sanoi…
Kiitos kommentista. Olen kanssasi samaa mieltä, että Raamatunopetus, ja etenkin päämäärätietoinen julistus siitä, minne Jumalan kansa on matkalla, on ollut laiminlyötyä maassamme. Hilja Aaltosen jälkeen ei veren ja ristinevankeliumi ole kaikunut niin voimakkaasti kuin sen olisi tullut kaikua. Mielestäni on Jumalan suurta armoa, kun saamme vielä aikaa valmistautua. On vain ajankysymys, koska aika tulee täyteen, joten on oltava valppaana joka hetki. Siunausta sinne myös!
Unknown sanoi…
Minuakin ovat monet julistajat yrittäneet parantaa, mutta eivät ole onnistuneet. Olen käynyt lääkärin tarkastuksessa sekä ennen että jälkeen parantamiskokouksen. Mitään muutosta ei ollut tapahtunut noissa kokouksissa.

Suositut tekstit