VAHVOINA LOPPUUN SAAKKA


Ihminen on heikko.  Paljon olen pohtinut viime aikoina ihmisen heikkoutta Suuren Jumalan edessä.  Olen tutustunut omiin heikkouksiini.  Voin tunnistaa ne. On tärkeä ymmärtää, missä itse on lankeavainen ja haavoittuvainen.  Missä erityisesti tarvitsee Jumalaa ja lähimmäistä tuekseen.

Mutta minulla on lupa olla myös vahva.  Tästä Jumalan henki on erityisesti puhunut sydämelleni viime aikoina.  Missä me saamme olla vahvoja?  Missä meidän tulee olla erityisen vahvoja?  Raamattu opettaa tästäkin:

Apostoli Paavalin kirje kolossalaisille luku 4 jae 12 sanoo:
”Tervehdyksen lähettää teille teikäläinen Epafras, Kristuksen Jeesuksen palvelija, joka rukouksissaan aina taistelee teidän puolestanne, että te pysyisitte täydellisinä ja täysin vahvoina kaikessa, mikä on Jumalan tahto”.

Vanhurskaus on hänen kupeittensa vyö ja totuus hänen lanteittensa side. Jes. 11:5

Viime aikoina olen alkanut näkemään paljon unia.  Enemmän kuin vuosikausiin.  Viime yönä näin unen, missä omistin hienon mustan nahkavyön.  Olin löytänyt itselleni sopivan vyön.  Sitten näin, kuinka muutamat muutkin alkoivat sovitella samanlaista vyötä itselleen. 

Jeesus messias kasvoi viisaudessa, iässä ja armossa.  Luuk. 2:52

Aamulla herätessäni mietin, mikä hengellinen merkitys on vyöllä.  Avasin Raamattuhakuni ja etsin, mitä Raamattu puhuu vyöstä.  Muistinkin heti, että yksi uskovan sotavarustuksen osista oli vyö.  Vyöttäytyminen siihen merkitsee vyöttäytymistä totuuteen, so. Jumalan Sanaan. 

Uskon ystävät, että nyt on aika kaivaa tämä vyö esiin ja vahvistua sen käytössä entisestään. Mikäli emme ole vahvoja Jumalan Sanan tuntijoita ja vaella siinä, on koko se muu varustus vaarassa pettää!  Vyö ikään kuin kursii kaiken kokoon. Pitää asun vakaana ja varjelee Saatanan hyökkäyksiltä.  Mestarimme Jeesuskin vastusti Pahaa Jumalan Sanalla. 

Matt. 4:10: Silloin Jeesus sanoi hänelle: "Mene pois, saatana; sillä kirjoitettu on: 'Herraa, sinun Jumalaasi, pitää sinun kumartaman ja häntä ainoata palveleman'."

Efe 6:
10 Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa.
11 Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.
12 Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.
13 Sentähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä.
14 Seisokaa siis kupeet totuuteen vyötettyinä, ja olkoon pukunanne vanhurskauden haarniska,
15 ja kenkinä jaloissanne alttius rauhan evankeliumille.
16 Kaikessa ottakaa uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa kaikki pahan palavat nuolet,
17 ja ottakaa vastaan pelastuksen kypäri ja Hengen miekka, joka on Jumalan sana.

Morsian so. seurakuntaa juo Kristuksen lähteestä vettä

OTA VASTAAN TÄMÄ HERRAN SANA:   " VAHVISTU HÄNESSÄ.  NYT ON AIKA VAHVISTUA, EI OLLA ENÄÄ HEIKKO JA MAITORUOKAA TARVITSEVA.  TULEVINA PÄIVINÄ TULET SEN NÄKEMÄÄN. 

VAHVISTU, HERRASSA, VAHVISTU!  KATSO, MITÄ HÄN OPETTAA SINULLE.  HÄN ITSE, ISRAELIN PYHÄ, ON VOIMASI JA SEISOO RINNALLASI.  HÄN ON TULLUT SEURAKUNTANSA KESKELLE. HÄNEN RAKKAUTENSA JA ARMONSA KUULUU JOKAISELLE. OTETAAN SE VASTAAN.  OLE SIUNATTU "!

Katja-Leena Klinga

Kommentit

Suositut tekstit