Taideterapiaa joulun kynnyksellä

Kuvataideterapiaopintoni alkavat pian olemaan loppusuoralla.  Olen saanut hyviä työkaluja oman työni tueksi.  Monet opintoharjoitukset ovat soveltuneet käyttööni ja niistä on ollut muillekin iloa.  On mahtava todeta, että mukaan lähteminen kannatti!

Olen saanut rakentavaa ja kivaa palautetta opiskelutovereiltani.  He ovat nähneet työni värikkäinä ja jopa ihan seinälle ripustettavina ( ainakin osan töistäni ). Kovin puheliasta sakkia joukkomme ei ole, joten palautetta olisi ollut kiva saada enemmänkin.   Itse koin kynnyksen korkeana alkaa piirtämään niin, että työt esitellään heti toisille, sillä tiesin joukossa olevan pitkänlinjan taiteilijoita.  Sain kuitenkin rohkeutta siihen.  Paras tuki minulle on ollut opiskelutoverini Kirsti.  Hän on valanut minuun rohkeutta ja intoa.  Arvostan sitä suuresti!

Tällä hetkellä en usko, että lähden jatkamaan opintoja terapeutiksi saakka.  Osittain päätös johtuu siitä, etten rahallisesti kykene ja toisekseen siitä, että koen nykyisen työni kannalta ko. opintokokonaisuuden riittävän.  Voi olla, että tämä päätös ei ole lopullinen.  Se jää nähtäväksi. 

Tässä vielä muutamia otoksia töistäni, jotka ovat syntyneet joulun alla 2016. 

" Talven taikaa "
 

Joulutaidetta
 
 
Metsä
 


Kommentit

Suositut tekstit