ME VALTAAMME CAMPUKSET

Tämä alkukesä on tuonut viestejä siitä, että uskovia nuoria on valittu opiskelemaan yliopistoihin.  Mielestäni se on mahtavaa!  Meidän uskovien pitäisi vallata campukset.  Moni asia syötetään yhteiskuntaamme tänä päivänä itsestään selvyytenä.  Tieteen nimissä voidaan syöttää meille mitä merkillisempiä kuvioita toteutettavaksi.  Väitänpä, että sote-uudistuskin on laadittu jossakin yliopistossa ensin kaikkine piirroksineen ja pyramideineen.  Meidän ihmispoloisten tulisi sitten toteuttaa se malli käytännössä.  Helppoahan se on Harvaldista käskyttää!

En kuitenkaan kehota lähtemään liikkeelle suinpäin, sillä susia voi olla vastassa.  Ne kyllä raatelevat jokaisen, jolla ei varustus ole kunnossa. ( sudet = vieraat henkivallat ).  On puettava koko Kristuksen sota-asu päälle, voidakseen kestää vihollisen kavalat juonet!  Itse olisin vasta nyt valmis koitokseen.  Näin kauan se vei.  Voi olla, että vielä menenkin ovesta sisään, jos se eteeni avataan.

Mark. 9:  23 Niin Jeesus sanoi hänelle: "'Jos voit!' Kaikki on mahdollista sille, joka uskoo".

2. Kor. 3:3 
Sillä ilmeistä on, että te olette Kristuksen kirje, meidän palvelustyöllämme kirjoitettu, ei musteella, vaan elävän Jumalan Hengellä, ei kivitauluihin, vaan sydämen lihatauluihin.


Jumalan tahto meihin nähden on, että alueemme laajenee.  Omille lapsilleni olen aina sanonut, että kuka menee, ellemme me mene?  Jos haluamme nähdä Kristuksen yliopistoissamme ja kaikissa niissä paikoissa, joihin Häntä eniten tarvitaan, on meidän itse lähdettävä liikkeelle ja mentävä avatuista ovista sisään.  Me olemme Kristuksen kirje tälle maailmalle. Rohkaisen sinua nuori, tai vaikkapa jo vanhempi, ole valmis lähtemään Jumalan kutsumana sinne, minne Hän ikinä sinut lähettääkin.  Ole luja ja rohkea, niinkuin Joosua ja Kaaleb olivat, kun he näkivät Luvatun maan.  Toiset pelastyivät näyn edessä ja lähtivät pakoon, mutta nämä kaksi kaveria näkivät mahtavat lupaukset ja mahdollisuudet!



Mistä tiedän, että tiede on totta ja Jumalan lahja meille?  Milloin sen ihmisen älykkyys sotkee?  Muistan, kun olin itse nuori ja en mitenkään matemaattisesti älykäs.  Epäonnistuin kerran lukion matematiikan kokeessani ja pyysin opettajalta uusintaa.  Tämän pyynnön jälkeen jouduin epätoivoon.  Kuinka ihmeessä kykenisin nostamaan vitosesta kasiin?  En ymmärrä yhtälöitä, en käsitä mitä järkeä kaikella ylipäätään on!  Ennen koetta menin lukion wc:hen ja ristin kätenin istuessani pöntön kannen päällä.  " Herra, sinä olet matematiikan ja kaiken tieteen tuntija, armahda minua ja anna minulle kaikki se viisaus, mitä tulen nyt tarvitsemaan. "   Tänä päivänäkään en voi käsittää, kuinka sain kokeesta kympin!  Se oli tieteen Luojan ihme! Sain vahvan kahdeksikon todistukseeni! Kiitos siitä Hänelle!

Tiede on totta, mutta Jumala on vieläkin todellisempi.  Ilman Häntä ja Hänen läsnäoloaan ei tiedekään toimi elämässämme.  Lähdetään liikkeelle rohkeasti ja vallataan yliopisto-campukset!  Rohkaistaan toinen toisiamme.  Meitä ei muu viisaus saa käskyttää!

Katja-Leena Klinga



Kommentit

Suositut tekstit