VAPAUDEN HALLITSEMATTOMUUS

Tämä kansa haluaa olla vapaa.  Mitä se vapaus tänä päivänä merkitsee?  Se merkitsee sitä, että kaikkea saa tehdä, kaikelle tekemiselle löytyy perustelunsa ja kaikkea pitää hyväksyä.
On vain yksi uhka...
Uskovaisuutta ei sallita.  Jos joku sanoo pitävänsä ylimpänä auktoriteettinaan Raamattua ja Jumalan ohjausta elämässään, sitä ei suinkaan voi sallia.  Se on liian kontrolloivaa ja sairasta.  Se on uhka koko kansallemme.  Näin ajatellaan.  Mutta mietitäänpä vähän....
Demarinuoret haluavat nyt, että uskonnonopetus lopetetaan kouluissa.  Kokoomusnuoret halusivat esittää, että kansanryhmää vastaan kiihottamisen kielto poistetaan laista.  Tämähän tarkoittaa käytännössä tulevaisuudessa sitä, että jos kaikki rasismi ja sellaiseen yllyttäminen on kiellettyä, kohdistuu viha uskoviin ja niihin, joilla on vahvat raamatulliset mielipiteet.  Tässä ei tarvita paljonkaan ennustajan lahjoja, jos toteaa ykskantaan, että tulevaisuudessa mielisairaalat täyttyvät niistä kristityistä, jotka haluavat riippua kiinni Jumalan lupauksissa!

Herätkää näkemään, mikä henki on kaiken tämän takana...

Kaiken tämän takana on henkivalta, mikä yrittää hämmentää nyt maamme hengellistä ja henkistä kenttää sekä hyvinvointia.  Ihmiset vedetään ahtaalle.  Joko valitset äärettömän vapauden tai olet synkistelijä.  Mutta, mitä on vapaus Kristuksessa?

Vapaus Kristuksessa on tänään meille, jotka yhä jaksamme uskoa hyvän Jumalan lupauksiin ja suunnitelmiin ihmiskunnan kohdalla sitä, että me valitsemme seurata vapaaehtoisesti Kristusta ja kysyä päivittäin itseltämme: Mitä Jeesus nyt tekisi?

Mitä Jeesus tekisi kohdatessaan ihmisen, joka kuvittelee tietävänsä kaiken, osaavansa hallita oman elämänsä ja asettavansa Jumalan hullujen huolenpitäjäksi?  Hän varmasti osoittaisi heille elävänsä ja hallitsevansa tätä kaikkea.  Toiset uskovat, toiset eivät.  Meidän krisittyjen on nyt noustava ja osoitettava maailmalle elävämme ja hallitsevamme kaikkea yhdessä Mestarimme kanssa.  Me emme suinkaan ole alaspainettuja ja tappion saaneita.  Ei!  Me elämme ja voimme hyvin.  Me olemme saaneet jo kaiken ja me voimme tarjota sitä samaa muillekin!  Herramme elää!

Joh. 6:57   Niinkuin Isä, joka elää, on minut lähettänyt, ja minä elän Isän kautta, niin myös se, joka minua syö, elää minun kauttani.



Sillä jos te lihan mukaan elätte, pitää teidän kuoleman; mutta jos te Hengellä kuoletatte ruumiin teot, niin saatte elää.



Ja kaikki, jotka tahtovat elää jumalisesti Kristuksessa Jeesuksessa, joutuvat vainottaviksi.


Kommentit

Suositut tekstit