Surunverho kaupunkimme yllä

SURUNVERHO KAUPUNKIMME YLLÄ

Kotikaupungissani on sattunut paljon lähivuosina onnettomuuksia, joissa nuoria ihmisiä on kuollut julmalla tavalla.  Joka kerta nuoren kuolema on suuri menetys.  Se on suru hänen perheelleen, ystävilleen ja voi sanoa, koko elinpiirille.  Itsekin koen suurta menetyksen tuskaa.  Omat lapseni ovat tunteneet jokaisen menetetyn nuoren ja lapsen.  Jälleen he kokivat yhden menetyksen...
Ihmiset kysyvät usein ensimmäisenä; Missä on Jumala, kun kaikkea pahaa tapahtuu?  Miksi Jumala ei tee loppua kaikesta pahasta?  Nämä ovat ne tyypillisimmät kysymykset, joita kuulen.
Jumala on Rakkaus ja hyvä meitä ihmisiä kohtaan; se on varmaa.  Hän ei ole tyranni tai nauti siitä, kun me ihmiset kärsimme.  Olemmeko me antaneet mahdollisuuden Hänelle osoittaa meille hyvyyttään?  Itse mietin tätä.
Raamattu sanoo selvästi, että Saatana on tullut tuhoamaan ja tappamaan.  Hän tahtoo, että elämämme riistettäisiin meiltä ja että me joutuisimme mahdollisimman kauaksi Luojastamme.
Joh. 10: 10 sanoo:  " Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys. "
Suurin rakkaus ihmistä kohtaan tuli ilmi ristillä yli 2000 vuotta sitten.  Jeesus, Jumalan poika, kuoli meidän tähtemme ja sovitti syntimme.  Uskomalla Jeesukseen me säästymme iankaikkiselta tuholta.  En tiedä, miksi ihmisen on niin vaikea ottaa tämä pelastus ja lupaus vastaan ja uskoa se todeksi omalla kohdallaan?  Jos jokainen meistä ottaisi tämän vakavasti ja omistaisi sen kohdallaan, uskon että Saatana jäisi toimettomaksi!  Jeesuksen veressä on niin suuri voima.  Kun israelilaiset olivat aikoinaan Egyptin orjuudessa, suojeli Karitsan veri heidät kuoleman enkeliltä, joka surmasi kaikki egyptiläisten esikoiset.  Tämä oli ihmeellinen profetaallinen kuvaus siitä, mitä Jeesuksen uhri saa aikaan meidän suojelemiseksemme.  
Älä aseta kuitenkaan Jumalan hyvyyttä ja rakkautta meitä kohtaan kyseenalaiseksi.  Hän on Rakkaus ja Hänellä on hyvä tahto meitä kohtaan.  Kaikkein suurinta on omistaa iankaikkinen elämä Hänen kanssaan.  Elämä ei pääty kuolemaan.  Kuolema on voitettu!  Todellinen elämä vasta alkaa, kun pääsemme näiden sumuverhojen tuolle puolen.  Siellä on todellinen kotimme, ei täällä!  


Sillä elämä on minulle Kristus, ja kuolema on voitto.

Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.

Kommentit

Suositut tekstit