Tyttäreni lähtee jälleen maailmalle

Äidin osa on luopumista uudelleen ja uudelleen.  Saara on saanut sisäisen kutsun kulkea kohti kutsumustaan Havaijille, jatkamaan raamattukoulua ja tutustumaan paremmin uusiin ystäviinsä.  Ennen kaikkea aika Havaijilla antoi Saaralle hengellisesti tosi paljon, ja siitä äitinäkin iloitsen!

Viikolla saamme mielenkiintoisen vieraan; Saaran "sydänystävä" Corbin saapuu Amerikasta kyläilemään luoksemme.  En voinut senkään vuoksi antautua juhannuksen viettoon kuten muut, sillä kotia pitää valmistaa odotetun vieraan saapumista varten!  Pyykkivuoret ovat pienentyneet ja pölyjä on pyyhitty...

Ensi sunnuntaina on siis tyttäremme ja hänen ystävänsä lähtöjuhla.  Saara sai peräti kahden vuoden viisumin Havaijille.  Toivottavasti kuitenkin pääsemme näkemään edes kerran tuona aikana!  Ehkäpä ensi vuonna tilaamme liput hänen luokseen, jos ei muuten ala kuulua!

Vanhempana en voi muuta kuin luovuttaa tyttäreni ja kaikki lapseni Herran armolliseen syliin ja Hänen huolenpitoonsa, ja sen teenkin.  Rukoilen aina lapsiani kätketyksi Jeesuksen veren suojiin!  Se on mahtavinta mitä tiedän!  Olen siis huoleton äiti.

 
Saara kevään 2013 Ikatan vaatenäytöksessä

Kommentit

Suositut tekstit